Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw

DG20-006 Herfsttocht

71,90 p.p.

Inclusief:  busreis - kopje koffie met gebak - koffietafel met kroket - entree zandsculpturenfestijn - het diner

Vrijdag 02 oktober 2020

Herfst een seizoen met zijn prachtige natuur en de charme van de verkleuringen van de bladeren. Het blijft een prachtig schouwspel en dit willen wij u uiteraard niet ontnemen en laten u dit graag zien. Onze dag brengt ons richting de Veluwe waar al deze schoonheid ruimschoots aan bod komt.

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar ons koffieadres om de dag te beginnen met koffie met gebak, na deze welverdiende stop beginnen we aan een mooie route richting de Veluwe. Onderweg , onderweg zien we de prachtige kleurwisseling van de natuur. Dan is het alweer tijd voor de lunch en maken we een stop op de Veluwe voor een koffietafel met kroket. Na de lunch vervolgen wij onze weg en arriveren wij in Garderen, Garderen ligt centraal op de Veluwe, tegen de gemeentegrens ligt een van de oudste bossen van Nederland, boswachterij Speulderbos.  Deze middag brengen wij een

bezoek  aan het zandsculpturen festijn. Het thema dit jaar is: “75 jaar bevrijding”. Het is ons niet ontgaan dat het alweer 75 jaar geleden is dat Nederland bevrijd werd. Stapje voor stapje veroverden de geallieerden Nederland, tot de capitulatie. U ziet er onder andere straatbeelden ten tijde van de oorlog nagemaakt, bivakkerende soldaten en andere beelden uit deze tijd.  U heeft voldoende tijd om hier rond te wandelen en op eigen tempo alles te bekijken, ook kan u een kijkje nemen in het winkeltje. Dan is het alweer tijd om de Veluwe te verlaten, onderweg maken wij nog een stop voor een heerlijk drie gangen diner.

 

Totaalprijs

Beste reizigers,

Er is goed nieuws! Wij mogen én kunnen weer reizen en we zijn er klaar voor. Wij hebben voor u een nieuwe folder met dagtochten en meerdaagse reizen samengesteld, maar wel met de nodige maatregelen voor uw en onze veiligheid. Ook wij volgen de richtlijnen en adviezen op van het RIVM, KNV, SGR en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.  

Richtlijnen in onze touringcars vanaf 1 juli:
Wij hanteren de regels die zijn opgelegd door de overheid:
*  In de touringcars hanteren wij strikt de maatregelen
*  Het dragen van mondkapjes is verplicht
*  Voor vertrek dient u een gezondheidsverklaring te ondertekenen (deze ontvangt u van ons bij de laatste reisbescheiden die wij u toesturen)
U krijgt een vaste zitplaats toegewezen
*  Het toilet in de bus blijft gesloten. Wij zorgen er tijdens de reis voor dat u voldoende de mogelijkheid heeft om naar het toilet te gaan
*  Wij zorgen ervoor dat na iedere rit (en tijdens de reis) de touringcar goed wordt schoongemaakt en geventileerd. Uiteraard hanteren wij ook de maatregelen zoals die zijn opgelegd in de landen die wij bezoeken tijdens onze reizen. Dit communiceren wij naar onze reizigers met de laatste reisbescheiden die wij toesturen voor vertrek van de reis.

In principe gaat de reis gewoon door zolang u door ons niet wordt aangeschreven en dient u uw verplichtingen na te komen met betrekking tot de geboekte reis/ dagtocht.  

Ik wil mijn dagtocht/ reis annuleren, kan dat?
Indien u zelf uw reis of dagtocht op eigen initiatief wenst te annuleren kan u dit doen tegen de huidige annuleringskosten die vermeld staan in onze brochure en op onze site. Indien wij dan alsnog besluiten om de reis of dagtocht te annuleren heeft u geen recht op een corona voucher of restitutie. U kan ook afwachten, als wij vanuit overheidsoverwegingen de reis dienen te annuleren, dan ontvangt u van ons een voucher en bent u uw geld niet kwijt.

Kan ik mijn reis kosteloos annuleren?
Voor dagtochten/ reizen  is het NIET mogelijk om de reis kosteloos te annuleren. Wij houden de maatregelen nauwlettend in de gaten en houden contact met de partners waar wij mee samenwerken om te bekijken wat  mogelijk en verantwoord is. Mocht u dit niet willen afwachten en toch u reis/ dagtocht wensen te annuleren dan gelden onze annuleringsvoorwaarden zoals vermeld op onze site. Indien u een annuleringsverzekering heeft afgesloten kunt u deze kosten declareren bij de verzekering, mits de reden van annulering aansluit bij de voorwaarden van uw verzekeraar.  

Voorwaarden Corona-voucher:
* Het Corona-voucher is 1 jaar geldig na uitgiftedatum. De datum van boeking van uw nieuwe reis dient dus binnen dit jaar te vallen, de reisdatum mag later zijn.
* Het Corona-voucher ontvangen van EMA Reizen is alleen in te wisselen voor een nieuwe reis bij EMA Reizen.
* Op de Corona-voucher is de garantieregeling van SGR van toepassing conform bestuursbesluit van 16 maart 2020.
* Indien uw nieuwe reis goedkoper is, ontvangt u het verschil terug in een Corona-voucher.
* Indien uw nieuwe reis een hogere prijs heeft, moet het verschil worden bijbetaald.
* Het Corona-voucher komt op naam te staan van de hoofdboeker, is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Bereikbaarheid:
Voor het beantwoorden van uw vragen zetten wij alles op alles om goed bereikbaar te blijven. Gezien de huidige situatie gaan de dingen nu nèt even anders. Vanaf heden is ons kantoor weer open voor bezoek op afspraak, verder zijn wij dagelijks van maandag tot en met vrijdag beperkt telefonisch bereikbaar. Indien het niet strikt noodzakelijk is verzoeken wij u om vriendelijk te wachten op berichtgeving vanuit EMA Reizen over de door u geboekte reis. En willen wij u verzoeken om uw vragen zoveel mogelijk te stellen per mail via info@ema-reizen.nl

Wij danken u voor het vertrouwen dat u in ons heeft, blijf gezond en goed zorgen voor elkaar, samen komen we door deze bijzondere tijd heen!

EMA Reizen

 

Sluit