Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

Dagtocht 039: Kerstmarkt - Oberhausen - CentrO

48,00 p.p.

Inclusief:  busreis- koffie met gebak- bezoek kerstmarkt Oberhausen (CentrO)

donderdag 7 december

De temperatuur begint te zakken, de verwarming gaat voorzichtig weer wat aan en de dagen worden weer korter. Buiten is het donker en dan is het binnen met kaarsjes en een open haard extra gezellig. Begint het bij u ook te kriebelen? Nog eventjes en dan is het weer kerst!

Boek deze reis

 

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar ons koffieadres waar de koffie klaar staat met een heerlijk stukje gebak. Hierna brengen wij u naar CentrO het overdekte winkelcentrum in Oberhausen, het walhalla voor kerstshoppers, met wel ruim 100.000 vierkante meter winkelplezier. Slenter door dit toverachtige winkelcentrum en geniet van de prachtige verlichting, sfeervolle muziek en de heerlijke geur van dennenbomen. Kom genieten van de muziek, de fonkelende lichtjes, kerstproducten en lekkernijen.  Ga met ons mee de “Magische momenten beleven van de kerst! Hier aangekomen heeft u voldoende tijd om CentrO  te gaan bezoeken. Na afloop van al het winkelplezier stapt u weer met al uw aankopen in de bus en wordt u weer terug gebracht naar uw opstapplaats.

Door de vele stijgende kosten zijn wij vanaf heden genoodzaakt om per boeking € 3,00 reserverings/ boekingskosten in rekening te brengen.

Totaalprijs
Sluit