Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

Dagtocht 038: Elburg, vanaf het land & water

89,00 p.p.

Inclusief:  busreis- koffie met gebak- boottocht met koffietafel en kroket- vrij bezoek aan Elburg- stamppotten diner

- vrijdag 24 november

Hanzestad Elburg is een beschermd stadszicht en heeft enkele honderden rijksmonumenten. Ook is de stad bekend om haar middeleeuwse vesting met een nagenoeg volledig recht stratenplan.  De voormalige Zuiderzeestad Elburg heeft een kleine visserijhaven met havenkom in de nabijheid van de Vischpoort. Door de afsluiting van de Zuiderzee en later de inpoldering is Elburg de visserij in de tweede helft van de vorige eeuw kwijt geraakt.

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar ons koffieadres waar een heerlijk kopje koffie met gebak klaar staat. Na de koffie vervolgen we onze reis naar het noorden. We rijden richting Elburg waar we inschepen voor een 90 minuten durende boottocht over het Veluwemeer. Het Veluwemeer is een langwerpig meer tussen de noordelijke Veluwe en Oostelijk Flevoland. Het is een van de Veluwerandmeren die zijn gecreëerd na de inpoldering van het IJsselmeer. Tijdens de vaart wordt u een heerlijke koffietafel met kroket aangeboden, ondertussen kan u van het prachtige landschap gaan genieten.  Als we terug zijn aan de kade kan u zelf op ontdekking in Hanzestad Elburg. Op een afgesproken tijdstip wordt u weer bij de touringcar verwacht en gaan we aan onze terugreis beginnen. Deze dag sluiten we af met heerlijke stamppotten, waarna wij u weer retour brengen naar uw opstapplaats.

Door de vele stijgende kosten zijn wij vanaf heden genoodzaakt om per boeking € 3,00 reserverings/ boekingskosten in rekening te brengen.

Totaalprijs
Sluit