Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw

Dagtocht 037: Christmasworld- Duiven

67,50 p.p.

inclusief: busreis -  koffietafel met kroket- vrij bezoek Intratuin Duiven- het diner

Vertrekdatum:

- dinsdag 14 november

Christmas World bij Intratuin in Duiven, is een sprookjesachtig uitje. Met een grote en prachtige kerstshow gaat u al helemaal in de sfeer komen van de kerst. Al gaat u mee om vele ideeën op te doen voor thuis, of koopt u helemaal niets u gaat volop genieten van de gezellige kerstsfeer.

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we richting ons lunchadres voor een goed verzorgede koffietafel met kroket. Na de lunch brengen wij u naar Duiven, hier heeft u alle tijd om rond te struinen en de kerstsfeer vast te proeven. Met zo’n 17.000 m2 Kerstartikelen is Christmas World Duiven een van de grootste kerstbelevingen van Europa. Het miniatuurdorp is het grootste ter wereld.Bezoekers uit heel Europa komen naar dit  evenement, ieder met zijn eigen interesses. Nadat u hier heerlijk heeft kunnen shoppen is het alweer tijd om met al uw kerst aankopen richting huis te rijden. Op de terugweg bieden wij u nog een heerlijk drie gangen diner aan voordat wij u weer retour brengen naar uw opstapplaats.

Door de vele stijgende kosten zijn wij vanaf heden genoodzaakt om per boeking € 3,00 reserverings/ boekingskosten in rekening te brengen.

Totaalprijs
Sluit