Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw

Dagtocht 036: De dorpsdokter van vroeger & een bingo vol muziek

87,50 p.p.

Incl: busreis - kopje koffie met traktatiegebak-koffietafel met kroket- muzikale binge- het diner

- donderdag 9 november

Museumboerderij de Hoeksche waard is niet zomaar een museum. U gaat zelf op bezoek bij de mensen van vroeger. U gaat hier de dorpsdokter ontmoeten in zijn apotheek, maar ook de winkelierster in haar kruidenierswinkeltje uit 1912. Duidelijk wordt ook de ongelijkheid, die vroeger als vanzelfsprekend bestond tussen heren en arbeiders en tussen mannen en vrouwen. Men ziet hoe mensen hier vroeger leefden en werkten. Van rijke herenboer tot arme landarbeider.

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden wij rechtstreeks naar De Hoeksche waard voor ontvangst met koffie of thee en gebak. Hierna gaat u op ontdekking door de historie om vervolgens te eindigen in de kruidenierswinkel. Na dit bezoek is het tijd voor de lunch en  rijden we naar ons lunchadres voor een goed verzorgde koffietafel met kroket. Hierna gaan we richting Brabant waar we met de voetjes van de vloer gaan met de muzikale Bingo. Tijdens de bingo kan u heerlijk meezingen, dansen of deinen, totdat er een bingo is! Nadat u bijgekomen bent van al dit vertier is het tijd voor het diner. Dan is het alweer tijd om naar huis te gaan, moe en voldaan brengen wij u retour naar uw opstapplaats.

Door de vele stijgende kosten zijn wij vanaf heden genoodzaakt om per boeking € 3,00 reserverings/ boekingskosten in rekening te brengen.

Totaalprijs
Sluit