Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw

Dagtocht 035: Een kleurige verrassing.....

92,00 p.p.

Incl: busreis - kopje koffie met lekkers- lunch- het diner- en verrassingen

- woensdag 18 oktober 2023

Wat gaat het deze dag worden……???  Laat u zich vandaag verrassen  door de prachtige herfsttinten, hoe prachtig zijn de kleuren in de herfst.  Ga met ons mee op ontdekking op deze dag. 

Boek deze reis

Vanaf het moment dat u bij ons in de touringcar stapt gaat deze gezellige en fijne dag al van start. Eerst gaan we ergens koffie drinken met wat lekkers erbij, daar zijn we dan inmiddels wel aan toe! Vanaf ons koffieadres gaan we naar de volgende verrassing, maar misschien hebben we de eerste verrassingsstop al gehad… wie zal het zeggen. Uiteraard zorgen we ervoor dat we ook een lunch hebben in….dat zeggen we nog niet. In de middag hebben we nog iets leuks voor u gepland staan en dan is het alweer tijd om deze verrassingsdagtocht af te gaan sluiten. Dit doen we door een stop te maken bij ons dineradres waar we u nog een drie gangen diner aanbieden, waarna wij u weer moe en voldaan naar uw opstapplaats retour brengen.

Door de vele stijgende kosten zijn wij vanaf heden genoodzaakt om per boeking € 3,00 reserverings/ boekingskosten in rekening te brengen.

Totaalprijs
Sluit