Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Met vertrekgarantie, Dagtocht

Dagtocht 022: IJsbeeldenfestival - Zwolle

72,50 p.p.

inclusief: busreis- koffie met gebak- entree IJsbeeldenfestival- het diner 

- zondag 5 februari 2023

Het grootste ijssculpturen festival van Europa staat weer in Zwolle. Het Nederlands IJsbeelden Festival is uitgegroeid tot het grootste winterevenement van Nederland. Het Nederlands IJsbeelden Festival wil dit jaar inspireren met het thema: “WHAT A WONDERFUL WORLD”.  Het IJsbeelden Festival wil laten zien hoe prachtig de wereld is!

De beste ijskunstenaars uit de wereld komen naar Zwolle waar ze in een 1.200 m2 grote vrieshal aan de slag gaan met 550.000 kilo ijs en sneeuw. Daarmee vertalen zij het thema “WHAT A WONDERFUL WORLD” in ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog. “Special effects” met licht, geluid en decoratie maken de beelden nog magischer. Eenmaal in het IJsbeelden Festival loopt u van het ene WONDER wereld in de andere WONDER wereld. Architectonische hoogstandjes als de Sagrada Familia uit Barcelona, beeldhouwkunst met het beroemde Jesus beeld uit Rio de Janeiro, natuurschoon waarbij Great Barriererif, het grootste koraalrif ter wereld in gekleurd ijs wordt vormgegeven. Vincent van Gogh tussen ingevroren zonnebloemen en olifanten en nijlpaarden op ware grootte.

Op het horecaplein van het Nederlands IJsbeelden Festival kun je even ongedwongen genieten van die echte Hollandse Wintersfeer. Hier kan u genieten van heerlijke Apfelstrudel met warme Vanillesaus, winterse soep of gewoon een lekker broodje kroket. Of brengt u een bezoek aan de ijsbar….en gaat u hier genieten van een lekker drankje.

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden wij naar ons koffieadres voor een lekker kopje koffie met gebak, waarna wij onze weg vervolgen naar Zwolle. Rond het middaguur komen wij aan bij het ijssculpturen festival, u heeft hier voldoende tijd om vol verwondering en verbazing alle sculpturen te bewonderen. Op een afgesproken tijd wordt u weer bij de touringcar verwacht en beginnen wij aan onze terugreis. Onderweg maken wij nog een stop om op gepaste wijze deze dag af te sluiten met een winterstamppotten buffet. Hierna brengen wij u weer retour naar uw opstapplaats.

Door de vele stijgende kosten zijn wij vanaf heden genoodzaakt om per boeking € 3,00 reserverings/ boekingskosten in rekening te brengen.

Totaalprijs
Sluit