Bel: +31 (0)40 - 204 41 45

Dagtocht 021: De Kerstshow, een middag vol sfeer & gezelligheid!

69,75 p.p.

Inclusief: busreis - het "EMA" diner - de show - koffietafel met kroket

- dinsdag 13 december 2022

Om alvast in de kerst sfeer te komen hebben wij voor u een gezellige kerstshow opgenomen in ons programma. En laat het maar aan de Kaasboerin over om er iets moois en sfeervols van te maken, ook de aankleding zal er weer piekfijn uitzien. Diverse artiesten gaan samen met u er een muzikale en dolkomische  middag van maken, zodat u helemaal in kerstsfeer naar huis gaat. Paco Garcia, Sabine Tiels, Davy & Sasha, Johan Kalifas en Salim Seghers  zijn de artiesten die u een onvergetelijke middag gaan bezorgen.  Tijdens deze Wonderful Christmas show  zorgen The Stardancers  voor een mooie afwisseling in het showprogramma.

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar het plaatsje: Postel, waar we omstreeks 12.00 uur verwacht worden bij de Kaasboerin. We beginnen met een heerlijke maaltijd, die speciaal voor EMA is samengesteld, bestaande uit: Soep * Kipfilet met frietjes, aardappelpatatoes – 2 soorten rauwkost, 2 soorten warme groente – appelmoes – vleesjus en mayonaise (alles wordt zo vaak bijgevuld als nodig, ook de kipfilet). *Lekker dessert.

Omstreeks 14.30 uur start het gevarieerde middagprogramma met de genoemde top artiesten.

Na de muzikale middag bieden wij u nog een heerlijke koffietafel met kroket aan exclusief voor “EMA” reizigers. Aansluitend keren we weer huiswaarts.

Totaalprijs
Sluit