Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Kerst dagtocht

Dagtocht 020A: Kerstcircus Haarlem met Hans Klok

108,00 p.p.

inclusief: busreis - koffietafel met kroket - kopje koffie met gebak in de circustent- zitplaats in de loge- diner in drijvend restaurant

Vertrekdatum:

- Donderdag 23 december

 

 

Het circus ontstond in zijn huidige vorm rond 1770 in Engeland. Aanvankelijk alleen met paarden, maar spoedig ook met clowns, zangers en (koord)dansers. In Parijs werd het circus een groot succes. Aan het begin van de 19e eeuw ontstonden overal in Europa en Amerika circussen: eerst in vaste gebouwen voor de elite, later in tenten voor het volk. 

Boek deze reis

Hans Klok is de snelste illusionist ter wereld en zal vandaag te zien zijn als hoofd act in Kerst circus Haarlem, de regio waar hij opgroeide en zijn eerste trucjes deed.

Naast een aanzienlijke bijdrage in de spectaculaire show zal hij tevens een deel van de presentatie op zich nemen. Daarnaast is natuurlijk ‘good old’ Robert Ronday de charmante en ervaren gastheer van het programma,  hij is al jarenlang het gezicht van het kerstcircus in Haarlem.

Maar er is nog veel meer! Als vanouds worden er, naast de indrukwekkende circusshow, ook verschillende extra’s geboden die van uw bezoek een ware totaalbeleving maken. Bij het Kerstcircus Haarlem zal natuurlijk ook dit jaar weer een prachtige overdekte kinderboerderij te zien zijn, die gratis is te bezoeken. Kinderen (maar uiteraard ook volwassenen) kunnen kennismaken met diverse boerderijdieren met een hoog aai- en knuffelgehalte.

Vanaf uw opstapplaats rijden wij rechtstreeks naar ons lunchadres waar wij u een goed verzorgde koffietafel met kroket aanbieden.  Na de lunch rijden wij door naar Haarlem, hier wordt u gastvrij ontvangen in de circustent voor een kopje koffie met gebak waarna u uw plaatsje op kan gaan zoeken in de loge. (zitplaats) De spectaculaire voorstelling begint om 15.30 uur. Deze dag sluiten we af in Haarlem met een drie gangen diner.  De River Queen van Rederij van Hulst zal omgetoverd zijn tot een drijvend restaurant, de eetzaal is prachtig gedecoreerd  om u alvast dat kerstgevoel te geven. U geniet in een magische sfeer van een heerlijk drie gangen diner.  Dan is het alweer  tijd om Haarlem te gaan verlaten en rijden we weer richting u opstapplaats en kan u nog lang nagenieten van deze bijzondere en spectaculaire dag.

Totaalprijs
Sluit