Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

Dagtocht 017: Muzikale "Safari" met MarieChristien

89,00 p.p.

Inclusief:  busreis - 2 kopjes koffie met appelgebak- 3 uur durende boottocht- koffietafel met kroket- optreden met MarieChristien- het diner

zaterdag 17 september 

Zeeland werd al ver voor de tijd van de Romeinen bewoond, uit dei tijd stammen ook de beelden van de Godin Nehalennia, deze werden door vissers in Oosterschelde gevonden. Nehalennia een inheemse beschermgodin die vooral door zeelui en handelaars werd vereerd.

Sinds de middeleeuwen is de strijd tegen het water een rode draad door de geschiedenis, aanwinningen en verlies van lande wisselden elkaar af.  Het landschap is een lappendeken van polders en dijken. De vele kleinere eilanden zijn langzamerhand samengegroeid tot de grotere (schier)eilanden die we nu kennen.

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar ons koffieadres waar een heerlijk kopje koffie met gebak voor u klaar staat. Na de koffiestop rijden we verder naar de provincie Zeeland. Vanaf St. Annaland start onze 3 uur durende muzikale minicruise. We gaan op “safari”! Het is tijd om zeehonden te gaan spotten. Door de aanleg van de Deltawerken in 1986 is de Oosterschelde veranderd in een ondiepe zeearm. Dit gebied biedt een thuis aan talloze planten en dieren. Zo wonen er een paar honderd zeehonden in dit visrijke gebied. Tijdens deze boottocht krijgt u een heerlijke koffietafel met kroket aangeboden. Nadat we van de lunch hebben genoten gaan we genieten van het sprankelende optreden van MarieChristien. Ze nodigt u graag uit om mee te zingen en heeft een aansprekende interactie met jullie. MarieChristien is niet op haar mondje gevallen en dat laat ze tussen de nummers door dan ook duidelijk blijken; altijd spontaan en met haar eigen stralende persoonlijkheid!  Met haar innemende voorkomen, sprekende teksten, stralende lach en positieve uitstraling speelt ze ook gemakkelijk en flexibel in op jullie verzoeken. Dankzij haar herkenbare liedjes van hoge kwaliteit over "de dingen" in het leven weet deze sportieve podiumvrouw uiteenlopende gezelschappen direct te boeien.
Later in de middag verlaten we Zeeland en rijden naar ons dineradres, waar we deze muzikale dag afsluiten met een heerlijk diner.

Totaalprijs
Sluit