Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw

Dagtocht 016A: Musical Aladdin

137,50 p.p.

inclusief: busreis -  lunchpakketje met 1 flesje water- entreekaart 1e rang musical Aladdin (matinee)- het diner

Vertrekdatum:

- Woensdag 17 november (matinee voorstelling)

Bent u klaar voor het wereldberoemde verhaal uit Duizend-en-één-nacht?  Ga dan met ons mee naar Disney's Aladdin in het AFAS Circustheater Scheveningen. De grote Broadway musical over de charmante straatdief Aladdin en de prachtige prinses Jasmine is al jaren een daverend succes in internationale theaters. Een wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effects die de harten gaat stelen van het Nederlandse publiek.

Spring op het vliegende tapijt en ga mee met Aladdin op avontuur in een heel nieuwe wereld. Het wordt een rit om nooit te vergeten. In een duizelingwekkend tempo wordt u meegenomen in het overweldigende verhaal over romantiek, vriendschap en verraad. Componist en achtvoudig Oscarwinnaar Alan Menken schreef de beroemde muziek met hits zoals 'A Whole New World', Friend Like Me' en 'Arabian Nights'

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we richting Scheveningen, onderweg ontvangt u van ons een lunchpakketje met een flesje water. De voorstelling  Aladdin begint om 15.00 uur, wij zorgen ervoor dat u tijdig bij het theater aanwezig bent om uw plaatsje op te zoeken. Deze middag gaat u op avontuur met Aladdin en laat u meevoeren in deze  Arabische sfeer en het kleurrijke decor. Na afloop van de voorstelling bieden wij in Scheveningen u nog een diner aan voordat wij weer aan de terugreis gaan beginnen. Wij brengen u retour naar uw opstapplaats en kan u nog lang nagenieten van deze gezellige dag.

Totaalprijs
Sluit