Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw

Dagtocht 016: De koningin van het levenslied: Corry Konings

75,75 p.p.

inclusief: busreis -  het "EMA" diner- de show- koffietafel met "EMA" kroket

Vertrekdatum:

- Zaterdag 13 november 

Op 15 jarige leeftijd zong Corry Konings al als zangeres bij de Mooks, hierna werd ze zangeres bij de Rekels en zo is haar loopbaan in de muziek razendsnel ontstaan. Inmiddels al 50 jaar in het vak en nog steeds weet ze haar fans in te pakken met haar muziek en met recht mag Corry de titel Koningin van het levenslied dragen.

Boek deze reis

Gaat u met ons mee naar een sprankelende show van het icoon, van het Nederlandse lied, Corry Konings? Tijdens deze show brengt Corry Konings een onvergetelijk repertoire met haar grootste hits. Corry is de onbetwiste koningin van het levenslied wie kent niet haar hits als; Ik krijg een heel apart gevoel van binnen, Adio, Adio, Adio,  Mooi was die tijd, Huilen is voor jou te laat en nog veel meer!  Gezelligheid en meezingen staan voorop tijdens deze middag. Deze middag wordt ze bijgestaan door Freddy Davis, Ivan Verelli, Kurt Crabé, Aron en Youri.  Speciaal voor de EMA reizigers hebben wij voor u een heerlijke warme lunch gereserveerd bestaande uit: Soep, Kipfilet met frietjes, aardappelpatatoes – 2 soorten rauwkost, 2 soorten warme groente – appelmoes – vleesjus en mayonaise. (alles wordt zo vaak bijgevuld als nodig, ook de kipfilet), lekker dessert.

Omstreeks 14.30 uur start het gevarieerde middagprogramma met de genoemde top artiesten. Na de muzikale middag bieden wij u nog een heerlijke koffietafel met kroket aan exclusief voor “EMA” reizigers. Aansluitend keren we weer huiswaarts.

 

Totaalprijs
Sluit