Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw

Dagtocht 014: van Heintje tot Hein Simons

75,75 p.p.

inclusief: busreis -  het "EMA" diner- de show- koffietafel met "EMA" kroket

Vertrekdatum:

- dinsdag 26 oktober 2021

We gaan naar Postel voor een wervelende show met niemand minder dan Hein Simons!

Hein(tje) Simons geboren in het Limburgse Kerkrade brak door op 11- jarige leeftijd met het nummer Mama, jij bent de liefste van de hele wereld. Dit was het begin van zijn internationale carrière. Hein  zong in het Nederlands, Duits, Engels en Afrikaans. Andere grote hits zijn: Ich bau' dir ein Schloß, Heidschi bumbeidschi, Ich sing ein Lied für dich, Ik hou van Holland, Omaatje lief, Oma so lieb en Jij bent de allerbeste. Wereldwijd heeft ‘de nachtegaal van Bleyerheide’, meer dan 40 miljoen platen verkocht, en vele onderscheidingen in ontvangst mogen nemen.  Deze middag zal hij veel van zijn bekende hits ten gehore brengen en het publiek een geweldige show geven met zijn prachtige stem. Verder zijn er optredens van  Mieke, aan de hand van Vader Abraham liep ze als 16 jarig meisje de showbusiness binnen en is daarna voor altijd gebleven. Niet alleen met Pierre Kartner maar ook met wereldsterren als Dennie Christian en Freddy Breck neemt Mieke haar hits op die één voor één bekroond worden met gouden platen. Kurt Crabbe, Luc van Meeuwen en Arthuro Cardini gaan deze muzikale middag compleet maken. U merkt het al, met EMA Reizen bent u verzekerd van een gezellige middag.

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar het plaatsje: Postel, waar we omstreeks 12.00 uur verwacht worden bij de Kaasboerin.

We beginnen met een heerlijke maaltijd, die speciaal voor EMA is samengesteld, bestaande uit: Soep, Kipfilet met frietjes, aardappelpatatoes – 2 soorten rauwkost, 2 soorten warme groente – appelmoes – vleesjus en mayonaise. (alles wordt zo vaak bijgevuld als nodig, ook de kipfilet). Lekker dessert.

Omstreeks 14.30 uur start het gevarieerde middagprogramma met de genoemde top artiesten. Na de muzikale middag bieden wij u nog een heerlijke koffietafel met kroket aan exclusief voor “EMA” reizigers. Aansluitend keren we weer huiswaarts.

 

Totaalprijs
Sluit