Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw

Dagtocht 010: Muzikale Cruise met MarieChristien op de Amsterdamse wateren….

85,50 p.p.

 Inclusief:  busreis - 2 kopjes koffie met appelgebak  - koffietafel met kroket - optreden MarieChristien - het diner

Donderdag 23 september 2021

MCVlogo_04.png

Bij Amsterdam denkt men meteen aan de prachtige grachten met zijn statige grachtenpanden en bijzondere bewoners. Vandaag ontdekt u een stukje Amsterdam wat snel wordt overgeslagen. De Amsterdamse havens ontwikkelden zich in de 17e eeuw tot een belangrijke wereldhaven.  De monding van de Amstel, tussen de Dam en het IJ, was de oudste haven van Amsterdam. Langs het Damrak en de Warmoesstraat verrezen de huizen van kooplieden die een belangrijke rol speelden in de ontwikkeling van de haven en de handel in Amsterdam. In de 16e eeuw breidde de haven zich uit naar de Lastage, een buurt aan de oostkant van de oude Binnenstad, waar ook scheepsbouw plaatsvond. In de 17e eeuw werden de eilanden in het IJ aangeplempt die tevens een plaats boden voor uitbreiding van de havenactiviteiten, dit werden de Westelijke Eilanden en de Oostelijke Eilanden.

 

 


 

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we eerst naar ons koffieadres voor een welverdiend kopje koffie met een heerlijk stukje gebak. Hierna vervolgen we onze weg richting Amsterdam, bij de NDSM werf schepen we in voor een 2,5 uur – 3 uur durende rondvaart.  Bij aankomst staat er een heerlijke broodjeslunch voor u aan boord klaar bestaande uit  twee belegde broodjes, een krentenbol, een stuk fruit en 2 kopjes koffie of thee. Tijdens de vaartocht zal zangeres en theatermaker MarieChristien een prachtig optreden voor u verzorgen.  Met haar innemende persoonlijkheid, haar lach en haar warme, heldere en zuivere stem weet zij haar publiek recht in het hart te raken. MarieChristien is iemand die de lach en de traan in één adem weet te vangen. Tijdens dit spetterende optreden brengt zij eigen geschreven liedjes en vooral ook bekende andere liedjes die we heerlijk meezingen. U kunt dit terecht een bijzondere muzikale reis noemen. Met haar sprekende teksten en sprankelende uitstraling zal MarieChristien u deze middag boeien, ontroeren en vermaken. 

Nadat we weer aangemeerd zijn bij de NDSM werf staat de touringcar weer voor u klaar. Nadat  iedereen zijn of haar plaatsje heeft gevonden rijden we richting het zuiden. Uiteraard sluiten we deze dag geheel in stijl af met een goed drie gangen diner. En dan is het echt tijd om weer naar huis te gaan,  wij brengen u retour naar uw opstapplaats en kunt u nog lang nagenieten van deze gezellige dag.

 

Totaalprijs
Sluit