Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

Dagtocht 010: Miniworld- Rotterdam

78,95 p.p.

inclusief: busreis- koffie met gebak- koffietafel met kroket- entree Miniworld Rotterdam- het diner

- vrijdag 24 juni

Een grootse beleving in een kleine wereld...

Miniworld Rotterdam is de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux. Hier is voor iedereen wel wat te beleven. In de afgelopen jaren heeft Miniworld Rotterdam meerdere publieksprijzen gewonnen. Ontdek ruim 650 m² miniatuurwereld. Sfeervolle en uitgestrekte polderlandschappen worden afgewisseld met de moderne en historische architectuur van 'Rotterdam in miniatuur'​, inclusief de grootste overdekte miniatuurhaven van Europa.
In Miniworld duurt een dag maar 24 minuten. Voor je het weet wordt het nacht en fonkelen tienduizenden lampjes in het donker. Als de dag weer aanbreekt, ontwaken de 27.000 inwoners en komt de wereld tot leven. Overal snellen treinen en vrachtwagens naar hun bestemming. Alles lijkt in beweging! Momenteel wordt er gebouwd aan de grootste uitdaging sinds 2009, een ruim 190 m² groot bouwdeel met het thema Groot-Brittannië. Van de krijtrotsen van Dover, via de glooiende heuvels van midden Engeland, tot de spectaculaire bergen in de Schotse Hooglanden. Natuurlijk komt ook de rijke spoorhistorie ruim aan bod met vele spectaculaire viaducten, bruggen en (historische) spoorlijnen die Engeland en Schotland kenmerken. Dit project geeft momenteel een mooi kijkje achter de schermen voor wat betreft het bouwen in een miniatuurwereld.

Boek deze reis

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar ons koffieadres voor een heerlijk kopje koffie met gebak. Na de koffie vervolgen we onze weg en rijden via een mooie route naar ons lunchadres in Stellendam op Goeree Overflakkee, hier worden we ontvangen voor een heerlijke koffietafel, uiteraard met kroket. Na de lunch vervolgen we onze weg naar Rotterdam, onderweg zien we diverse havenactiviteiten.

Aangekomen bij Miniworld Rotterdam heeft u alle tijd om op eigen gelegenheid deze bijzondere miniatuurwereld te bewonderen. Geniet van de Nederlandse landschappen en Rotterdam in miniatuur en laat u verrassen. Op een afgesproken tijd staat de bus weer klaar om richting huis te gaan, onderweg stoppen we nog voor een heerlijk drie gangen diner waarna u weer retour gebracht wordt naar uw opstapplaats.

Totaalprijs
Sluit