Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

Concertreis 3 - Julio Iglesias

110,00 p.p.

Julio Iglesias
Inclusief: busreis - 1e-rangs zitplaatsen - show Julio Iglesias

Vertrekdatum:

- Zaterdag 8 juni 2019 

Jaren geleden verklaarde de Spanjaard Julio Iglesias dat hij nooit met pensioen zou gaan. Inmiddels heeft hij een zang carrière van maar liefst 50 jaar achter de rug en om dit te vieren komt de 75 jarige Spaanse zanger naar Antwerpen voor een concert.

Julio Iglesias begon met het schrijven van songteksten nadat zijn carrière als professioneel voetballer bij Real Madrid abrupt werd beëindigd vanwege een blessure. Met een van zijn songs, won hij op 25 jarige leeftijd het songfestival van Benidorm. In 1972 brak hij door met het nog altijd zeer gewaardeerde lied, Un canto a Galicia. Kort daarna breidde hij zijn repertoire uit met songs in het Engels, Duits, Frans en in het Italiaans. De vroegere doelman van Real Madrid, heeft inmiddels als zanger in vele stadions opgetreden.  ‘Amor, amor, amor’, ‘Quiereme mucho’, ‘Fragile’, ‘Un Canto a Galicia’… de lijst met zijn songs is ellelang. In september 2018 vierde hij zijn 75e verjaardag met zijn familie op zijn landgoed in de Dominicaanse Republiek.  Om zijn jubileum, samen met zijn fans te vieren maakt hij momenteel een wereld tour, en daar zijn wij bij! De Spaanse gentleman zingt nog altijd recht uit zijn hart. Tijdens elk concert weet hij dan ook een aangename romantische sfeer te creëren. De man die jaren geleden zei om nooit met pensioen te gaan heeft woord gehouden. “Ik moet zingen”, op het podium voel ik me nog altijd 25, aldus Julio Iglesias.

Boek deze reis

Vanaf de verschillende opstapplaatsen rijden we naar Wijnegem. Wijnegem is een overdekt winkelcentrum met maar liefst 250 winkels en verschillende horecazaken onder één dak. Het aanbod is zeer divers en de omgeving is zeer prettig en overzichtelijk. Hier kunt u op eigen gelegenheid iets eten en tevens ook winkelen, uw aankopen kunnen tenslotte in de bus blijven liggen terwijl u het fantastische concert van Julio Iglesias bijwoont. Vanuit Wijnegem is het ook niet ver meer naar het Antwerpse sportpaleis waar wij ontvangen worden voor een sensationele show. Voor deze unieke kans hebben wij voor u 1e-rangs zitplaatsen gereserveerd zodat u optimaal kunt genieten. Na afloop staat de EMA touringcar weer klaar om u retour te brengen naar de verschillende opstapplaatsen.

Totaalprijs
Sluit