Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

Concertreis 1 - Jan Smit - Theatertour

90,00 p.p.

Jan Smit - Theatertour 
Inclusief:  busreis - het diner - tribune zitplaats concert Jan Smit  

Vertrekdatum:

- Vrijdag 22 november 2019

Hij staat ondertussen 20 jaar in het vak, maar is ambitieuzer dan ooit. Jan Smit denkt vooruit en timmert verder aan zijn indrukwekkende carrière. Hij heeft nog maar net een succesvol concert in het Sportpaleis in Antwerpen  achter de rug, maar kondigt nu al zijn theatertour voor 2019 aan.

Zonder enige vorm van plankenkoorts betreedt Jan Smit als lid van het koor De Zangertjes van Volendam op tienjarige leeftijd in Volendamse klederdracht het podium om met BZN-zangeres Carola Smit het duet Mama te zingen. Een half jaar later staat zijn naam in het Guinness Book of Records. Na The Beatles en Procol Harum is Jantje Smit de eerste Nederlander en jongste artiest ooit die op nummer één binnenkomt in de Top 40, met “Ik zing dit lied voor jou alleen”.

Bij de oosterburen wint hij de ene na de andere liedjesshow en verovert zelfs, aan de zijde van Oostenrijker Oswald Sattler, de meest prestigieuze muziekprijs: de Grand Prix der Volksmusik, met “Ich zeig dir die Berge”. Als tiener verblijft de Volendamse artiest het grootste gedeelte van het jaar in Duitsland, waardoor “der Lausbub” (de deugniet) vanwege langdurige tournees in het buitenland al jong het leven van scholier vaarwel zegt.

Boek deze reis

Voor het concert in het Ethias Theater te Hasselt zal Jan zich hiervoor laten omringen door de beste muzikanten en met een combinatie van zijn grootste hits en nieuw werk zorgen voor een fantastische concertavond.

 Vanaf uw opstapplaats rijden we naar ons restaurant waar we u een goed verzorgd drie gangen diner aanbieden. Hierna rijden we door naar Hasselt, het concert zal plaats vinden in het Ethias theater. Hier hebben wij zitplaatsen voor u besproken, van hieruit kan u heerlijk gaan genieten van het concert van Jan Smit. Na afloop van het concert zal de touringcar weer voor u gereed staan om u comfortabel retour te brengen naar uw opstapplaats.  

Totaalprijs
Sluit