Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Aanbieding, Nieuw Dagtocht

Aanbieding dagtocht - SAIL 2020

99,00 p.p.

In samenwerking met Rederij van Hulst en Sail Amsterdam 2020 mogen wij u een unieke aanbieding doen!

GENIET VAN SAIL 2020 

De hele wereld komt samen tijdens de 10e SAIL!

Amsterdam vormt voor de 10e keer het decor voor prestigieuze Tall Ships (grote schepen), het varend erfgoed en marineschepen. Eens in de vijf jaar varen de mooiste Tall Ships vanuit alle windhoeken naar Amsterdam. Een indrukwekkend decor, dat u niet wilt missen. Vijf dagen lang, van 12 t/m 16 augustus 2020, is de Oranjehaven (IJ-haven) het nautische hart van de wereld. Ervaar het grootste evenement van Nederland. Waar kinderdromen tot leven komen en waar met alle (inter)nationale schepen een wereld in onderlinge verbondenheid getoond wordt. SAIL Amsterdam 2020 verbindt u  met schepen, bemanningen en bezoekers uit de hele wereld!  

Boek deze reis

Inclusief:   busreis - koffie met appelgebak - lunch (zoals omschreven) - 2,5 uur durende boottocht - bijdrage SAIL organisatie - het diner

Het programma ziet er als volgt uit:

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar de boot om in te schepen voor een bijzondere ochtend. We worden om 10.00 uur gastvrij ontvangen aan boord op een van de schepen van Rederij van Hulst. Bij aankomst wordt er een welverdiend kopje koffie met heerlijk appelgebak uitgeserveerd. Om 10.30 uur gaan de trossen los en gaan we een prachtige boottocht maken, de route voert ons ook door de IJ- haven, het hoogtepunt van SAIL Amsterdam 2020. U ziet hier al deze prachtige schepen liggen, waaronder ook de indrukwekkende Tall ships, u zal u ogen uitkijken. Tijdens de boottocht ontvangt u ook een lunch bestaande uit 1 kopje koffie of thee, broodje ham, broodje kaas, krentenbol, nagerecht en fruit. Om ca. 13.00 uur meren we weer aan in de officiële SAIL Village, hier heeft u nog even vrij om vanaf de kade de schepen en hun bemanning te bewonderen. Op een afgesproken tijd staat de bus weer voor u gereed en rijden we richting het zuiden. Onderweg maken we nog een stop voor een goed verzorgd drie gangen diner waarna we u met een mooie herinnering retour brengen naar uw opstapplaats. 

Totaalprijs
Sluit