Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht, Kerst middagtocht

105 December Feest - Bingo

59,00 p.p.

December is de maand van de feestdagen, maar ook de maand van gezelligheid en lekker uitgebreid eten.  In de voormiddag wordt u opgehaald door een van onze touringcars. Zodra iedereen heeft plaats genomen rijden we richting de Veluwe waar we rond de middag arriveren bij ons restaurant. De feestelijke aankleding neemt u meteen mee in de gezellige sfeer van de maand december.

Bij aankomst worden we gastvrij ontvangen door het personeel. De middag begint met een zeer uitgebreid koud en warm buffet. Er zijn feestelijke gerechten voor u klaargemaakt, wat dacht u van zalmsalade, runderstoofschotel, varkenshaasmedaillons, kalfscarpaccio of gesneden kiprollade er staat nog veel meer op dit feestelijke buffet  waar u van kan gaan genieten.

Vraag offerte aan

Na deze feestelijke lunch is het tijd om verder te gaan met deze feestelijke middag. De bingo spullen staan klaar, onze gastheer heeft de keel gesmeerd en de prijzen  staan te glimmen. De gastheer praat op een leuke manier de bingo aan elkaar en zal er voor zorgen dat er bij een foute bingo een ludieke opdracht uitgevoerd dient te worden. Na 4 ronden bingo gespeeld te hebben volgt nog een lekker dessert, een ijscoupe met vruchtjes en slagroom. Voordat we weer in de bus stappen sluiten we de middag af met een kopje koffie of thee, hierna nemen we afscheid van de gastheer en gastvrouw , waarna wij u weer retour brengen naar uw opstapplaats.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en). 

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. UITGEBREID WARM EN KOUD BUFFET
  3. BINGO MET PRIJZEN
  4. IJSCOUPE EN 1 KOPJE KOFFIE OF THEE 
PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen € 59,00
35 t/m 39 Personen € 62,00
30 t/m 34 Personen € 65,00
Totaalprijs
Sluit