Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Kerst dagtocht

103 Drijvende kerstmarkt Leiden

69,75 p.p.

Leiden heeft als bijnaam de sleutelstad, het is tevens de stad met de oudste universiteit van Nederland. Tevens staat Leiden bekend om zijn rijke geschiedenis,  de oude binnenstad met zijn grachten en de monumentale gebouwen en hofjes. De stad ontstond als dijkdorp aan de zuidzijde tegenover een kunstmatige heuvel aan de samenvloeiing van de Oude en de Nieuwe Rijn.  Vooral in de binnenstad vormt het water een belangrijk onderdeel van het straatbeeld. Naast de Oude en de Nieuwe Rijn die de hartlijn vormen, heeft de stad diverse grachten en singels. De bekendste gracht is het Rapenburg.De Kerstmarkt in Leiden zorgt vanaf medio december voor een sfeervolle binnenstad.

De kerstmarkt is uniek gelegen op het water van de Nieuwe Rijn, daarmee  is dit de enige drijvende kerstmarkt van Nederland. De bezoekers kunnen hier naar hartenlust winkelen onder het genot van een hapje of een drankje bij een van de kraampjes.

Vraag offerte aan

 

Nadat iedereen heeft plaats genomen in de touringcar rijden we rechtstreeks naar de vertrekplaats van de boot. Onderweg bieden wij u een kopje koffie of thee met wat lekkers aan in de bus.  Eenmaal aangekomen bij de aanlegsteiger van de boot schepen we in voor een 2- uur durende boottocht naar Leiden.  De bemanning zal u gastvrij ontvangen aan boord van de rondvaartboot. Zodra de trossen los zijn wordt er een heerlijke warme lunch geserveerd, bestaande uit winterse kost! Ondertussen kan u genieten van de prachtige omgeving. De boottocht zal eindigen in het centrum van Leiden. Zodra u van de boot afloopt bent u direct in het winkelhart van Leiden. Al wandelend langs de feestelijk versierde etalages komt u bij de drijvende kerstmarkt van Leiden.

Op het afgesproken tijdstip wordt u weer bij de touringcar verwacht, waarna we het prachtige Leiden gaan verlaten. Op weg naar huis stoppen wij nog voor een heerlijke koffietafel met kroket om deze gezellige winterse dag af te sluiten.

Data voor deze dagtocht zijn in overleg

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en). 

Bij de reissom is inbegrepen: 

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. KOPJE KOFFIE MET WAT LEKKERS IN DE BUS
  3. BOOTTOCHT
  4. WARME WINTERSE LUNCH
  5. KOFFIETAFEL MET KROKET

PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen € 69,75
35 t/m 39 Personen € 72,75
30 t/m 34 Personen € 75,75

Totaalprijs
Sluit