Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Kerst dagtocht

102 Hasselt, de stad van de kerstman...

45,00 p.p.

Vanaf medio november zal Hasselt omgetoverd zijn tot de mooiste winter-, kerststad van België. Op de gezellige kerstmarkt zijn de meest originele cadeautjes en kerstartikelen te verkrijgen, waarmee je iemand in de kerstperiode kan verrassen met een leuke warme attentie. Er staan veel handwerkers met producten uit eigen regio. Ook zullen er diverse ambachtslieden aanwezig zijn die ter plekke originele kerstcadeautjes maken. 

En bent u al eens op bezoek geweest bij de Kerstman? Wellicht is dit een unieke kans, want de Kerstman woont tijdelijk in Hasselt. Begin December komt hij naar zijn knusse huisje in België. Zijn onderkomen is nagebouwd volgens de stijl van het kerstdorp in Rovaniemi, in Finland, met de ronde balken en een torentje met puntdak.
                                                                                         Verder heeft Hasselt naast de kerstmarkt ook een heel gezellig en compact centrum met een groot winkelaanbod. De Limburgse hoofdstad wordt niet voor niets shoppingparadijs of modestad genoemd. De  stad kent ook een aantal bezienswaardigheden zoals het stadhuis in classicistische stijl uit midden 17e eeuw en de Sint-Quintinus kathedraal gelegen in het centrum. De huidige vormgeving van de kathedraal,  inclusief de torenspits, is afkomstig uit het jaar 1725. 

Vraag offerte aan

Vandaag vertrekken we wat later vanaf uw opstapplaats zodat u optimaal de sfeer van het Winterse Hasselt kan proeven. We rijden rechtstreeks naar ons adres waar we voor u een heerlijke drie gangen warme lunch hebben gereserveerd. Na de lunch vervolgen we onze weg door de Belgische Kempen richting Hasselt. In Hasselt krijgt u ruimschoots de tijd om zowel de kerstmarkt als het stadscentrum te bezoeken. U kunt ook één van de vele demonstraties bij wonen, zoals bijvoorbeeld kaarsen maken of houtsnijwerk. Doordat we wat later vertrekken uit Hasselt, ziet u de winter- kerststad ook prachtig verlicht in het donker, waardoor u helemaal in de kerstsfeer zult komen. Op het afgesproken tijdstip wordt u bij de touringcar verwacht. Onze chauffeur zal u weer comfortabel naar uw opstapplaats brengen.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Dit is afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. DRIE GANGEN WARME LUNCH
  3. BEZOEK AAN WINTERLAND HASSELT
PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen € 45,00
35 t/m 39 Personen € 48,00
30 t/m 34 Personen € 51,00
Totaalprijs
Sluit