Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Driekwart dagtocht

094 Haagse & Scheveningse topattracties

53,75 p.p.

De Hofstad van Nederland  heeft, mede dankzij het rijke verleden, zeer veel te bieden. Zo nemen Den Haag en Scheveningen een prominente plaats in wat betreft bezienswaardigheden en attracties. Vanwege het grote aanbod waan je jezelf een echte toerist in Nederland. Om het u gemakkelijk te maken heeft EMA Reizen voor u een aantal attracties uitgelicht.

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Scheveningen. In de bekendste badplaats van Nederland reserveren wij voor u een goed verzorgde koffietafel met kroket en uitzicht op de boulevard en de Noordzee. Voor het middagprogramma kunt u kiezen uit een van de volgende topattracties:

Sealife: Aan de boulevard van Scheveningen ligt het grote zeeaquarium, waar diverse vissoorten te bewonderen zijn. Zo ziet u er haaien en roggen, maar ook tropische vissoorten zoals kreeften, krabben en zeesterren. Ook is er een grote glazen tunnel door het aquarium waarin u zich echt tussen de vissen waant. Dit is tevens de oudste tunnel-aquarium van Nederland. Afhankelijk van uw bezoek aan het zeeaquarium, heeft u nog vrije tijd aan de boulevard van Scheveningen.

Panorama Mesdag: Misschien wel Nederlands meest opvallende schilderij, maar in ieder geval het grootste: een panorama van Scheveningen en het mooie strand. De omtrek van Panorama Mesdag is maar liefst 120 meter in omtrek en 14 meter hoog. Het werd in 1881 geschilderd. Het bezoek aan Panorama Mesdag wordt gecombineerd met een korte rondrit in Den Haag, u ziet een aantal monumentale gebouwen zoals het Vredespaleis.

Madurodam: Wie Den Haag of Nederland in het klein wil zien kan nog altijd terecht bij Madurodam. De miniatuurstad is gebouwd op een schaal van 1 op 25 en werd in 1952 geopend. De eerste burgemeester was prinses Beatrix, die toen nog 14 jaar oud was, tegenwoordig is zij beschermvrouw van Madurodam.

Aan het einde van de middag is het moment aangebroken dat we weer huiswaarts gaan. Uiteraard besluiten we deze dag met een heerlijk diner.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP DE BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. DE KOFFIETAFEL MET KROKET
  3. ENTREE ÉÉN MUSEUM NAAR KEUZE (ZIE KOSTPRIJS)
  4. HET DINER

Afhankelijk van uw keuze zijn de bijkomende kosten als volgt:                                                                                   Sealife € 11,50 p.p.                                                        Panorama Mesdag € 9,00 p.p.                                          Madurodam €12,95 p.p.

PRIJZEN:
40 t/m 50 Personen € 53,75
35 t/m 39 Personen € 56,75
30 t/m 34 Personen € 59,75

 

Totaalprijs
Sluit