Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Driekwart dagtocht

089 Brussel

50,00 p.p.

Een bezoek aan de Belgische hoofdstad blijft steeds de moeite waard. Brussel ontstond rond een burcht op een eiland in de Zenne. Toen de stad groeide bouwde men een eerste stadsomwalling, waarvan nog enkele delen bewaard zijn gebleven. Al snel bleek deze te klein en een tweede vijfhoekige stadsomwalling werd gebouwd. Deze omvatte zeven heuvels: de Koudenberg, de St.-Michielsberg, de Warmoesberg, de Kunstberg, de St.-Pietersberg, de Zavel en de Kruidtuin. Brussel wordt vaak gezien  als de facto hoofdstad van de Europese Unie. Het Europees Parlement vergadert hoofdzakelijk in Brussel en de stad is tevens de vestigingsplaats van de Europese Commissie en de Raad van de Europese Unie.

 
Vraag offerte aan

’s Morgens rijden we rechtstreeks naar ons koffieadres voor een heerlijk kopje koffie met gebak, vanuit hier rijden we rechtstreeks naar Brussel. Aangekomen in Brussel heeft u alle tijd om deze prachtige stad te ontdekken. Er zijn verspillende bezienswaardigheden in de hoofdstad te bezoeken en te ontdekken. U bepaald zelf het tempo en wat u wilt zien. U wordt weer op een afgesproken tijd bij de bus verwacht waarna we Brussel  gaan verlaten en huiswaarts keren. Onderweg maken we nog een stop voor een goed verzorgd drie gangen diner waarna we u retour brengen naar uw opstapplaats.  

Hieronder enkele tips om uw bezoek aan Brussel nog completer te maken:

Een bezoek aan Brussel is ook te combineren met een bezoek aan de Serres van Laken. Elk jaar stelt de Koning de Koninklijke Serres 3 weken open voor het publiek. In het schitterende park van het Paleis van Laken liggen op een oppervlakte van 2,5 ha. de 25 serres verspreid. Deze "glazen kamers van Laken" herbergen een rijke verzame­ling exotische planten. Het is een lust voor het oog om op uw gemak door de kassen te lopen en te genieten van tienduizenden verschillende planten en bloemen. Zo treft u in de Kongoserre palmbomen, varens, rubberbomen en hortensia's aan. 

Een andere mogelijkheid is om deze dagtocht te combineren met een bezoek aan het Koninklijk Paleis van Brussel. Dit is één van de mooiste officiële gebouwen van de Belgische hoofdstad. Hier stonden vroeger de paleizen van de Hertogen van Bourgondië en van Keizer V.  Koning Willem I komt de eer toe, deze historische plaats weer in haar oude functie te hebben hersteld. In de zomer is het paleis drie weken geopend voor het publiek.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. KOFFIE MET GEBAK
  3. HET DINER
PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen € 50,00
35 t/m 39 Personen € 53,00
30 t/m 34 Personen € 56,00

 

 
Totaalprijs
Sluit