Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Middagtocht

084 De Duinexpres (middag-tocht)

61,75 p.p.

De Duinexpres biedt plaats aan 52 personen in twee wagons met een lage gemakkelijke instap en comfortabele stoelen, daardoor uitermate geschikt voor mindervalide en ouderen. In verwarmde wagons met een zacht achtergrondmuziekje is het genieten van het natuurschoon in en rondom landgoed Huis ter Heide en het Nationale Park de Loonse en Drunense Duinen. Dit is een natuurgebied in de provincie Noord-Brabant. Het is ruim 3500 hectare groot en is sinds 2002 een Nationaal park. Het park is grotendeels een afwisseling van zandverstuivingen en naaldbos, maar heeft ook nat, soms moerassig veengebied. De Brand hoort erbij, met zijn afwisseling van ruigtes, waterlopen en agrarisch gebied. Het totale gebied is meer dan 35 km² groot. Tijdens de rondrit met de Duinexpres vertelt de gids van het Nationaal park u via de intercom over de prachtige omgeving en maakt er voor u een leerzaam uitje van.

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijde we naar ons koffieadres. Hier staat voor u een lekker kopje koffie met gebak klaar. Aansluitend rijden we door naar De Moer waar voor ons de Duinexpres klaar staat. Na de mooie en leerzame ‘treinrit’ maken we nog een mooie tocht met de bus door het Brabantse landschap op weg naar ons dineradres. Hier sluiten we deze middag af met een heerlijk diner.

De duinexpres is geschikt voor maximaal 52 personen!

Tip: We kunnen ook de koffiestop tijdens de rit met de Duinexpres inplannen of de middagtocht met een lunch beginnen. Vraag naar de mogelijkheden.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. KOPJE KOFFIE MET GEBAK
  3. DE TREINRIT MET GIDS
  4. HET DINER

PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen € 61,75
35 t/m 39 Personen € 64,75
30 t/m 34 Personen € 67,75

Totaalprijs
Sluit