Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

067 Taptoe Lommel 2021

0,00 p.p.

Wat is een taptoe? Het woord Taptoe komt uit de tijd van het leger van Napoleon. Om te communiceren werd gebruik gemaakt van tromgeroffel, het was een signaal voor de militairen. Een tamboer liep door de straten, het tromgeroffel eventueel aangevuld met hoornblazers, was dan een signaal dat militairen uit de kroeg moesten komen om terug te keren naar de kazernes. Het signaal gold ook voor de kroegbazen dat ze d’n tap-toe moesten doen. De soldaten kregen dan exact 30 minuten om terug te keren naar de kazernes. De moderne versie is een optreden van militairen en burger muziekkorpsen die tijdens een Taptoe hun show laten zien.

Dus! Houdt u van muziek? Houdt u van spektakel? Houdt u van een mooie show? Als u een, of meerdere, van deze vragen met ja kunt beantwoorden, dan kunt u met ons mee naar de Internationale Taptoe België.

 
 
Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Lommel. Na een wervelende show keren wij, net zoals dat in het verleden er aan toe ging, huiswaarts.

TIP: U kan deze dagtocht beginnen met een heerlijk kopje koffie of gebak of wat dacht u ervan om voor of na afloop van de voorstelling uw leden lekker frites met stoofvlees aan te bieden. (tegen meerprijs, vraag naar de mogelijkheden bij ons op kantoor)

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. ENTREE TAPTOE LOMMEL 1e RANG

PRIJZEN MATINEE OF AVOND:

PRIJZEN OP AANVRAAG
40 t/m 60 Personen € -
35 t/m 39 Personen € -
30 t/m 34 Personen € -

 

 
Totaalprijs
Sluit