Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

049 De bijtjes, kijken en luisteren

68,50 p.p.

De bloemen en de bijen een bekende combinatie, maar hoe zit het nu precies? Nou dat gaat u vandaag ontdekken. Bijen hebben het op de dag van vandaag moeilijk, door de verstedelijking zijn de bloemen schaars geworden waar zij hun voedsel vandaan halen. En zonder bijen hebben wij ook geen honing. Op deze dag komt u oog in oog te staan met de honingbij en kunt u genieten van de geurende bloemen en actieve bijen in de bijentuin. Ga mee met de imker en beleef de fascinerende wereld van de honingbij. Kijken en luisteren op een nostalgische manier, vervlogen tijden herleven. Genieten van een klaslokaal, een winkel en een slaapkamer helemaal in de stijl van toen…..

 

 

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar het Bijenhuis, hier wordt u door de imker ontvangen voor een kopje koffie of thee met een honingwafel, hoe kan het ook anders! Hierna volgt de uitleg door middel van een beeldpresentatie. Na afloop van deze inleiding is het tijd om een imkerpak aan te trekken en gaat u met de imker naar de bijen. U leert meer over het verwerken van honing en bijenwas en proeft verschillende soorten honing. Beleef de bijen zoals nooit tevoren!

Dan is het alweer tijd om afscheid te nemen van de imker en gaan we naar ons lunchadres voor een koffietafel met kroket. Na de lunch rijden we naar onze volgende stop, bij het Kijk en Luistermuseum staan de gidsen al op u te wachten. Deze gaan u alles vertellen over de gecompliceerde muziekdozen, pianola’s en mechanische muziekinstrumenten. Alles werkt en is verbluffend om te zien uiteraard worden er verschillende stukken gedemonstreerd. U heeft voldoende tijd om alles te bekijken in dit leuke museum, er is zelfs oud Hollands snoep te koop in de winkel!  En dan is het alweer tijd om deze dag af te gaan sluiten, we stappen weer in de touringcar om aan de terugreis te gaan beginnen. Onderweg stoppen we nog voor een goed verzorgt drie gangen diner, waarna we u weer retour brengen naar uw opstapplaats.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. KOPJE KOFFIE MET HONINGWAFEL
  3. BIJENEXCURSIE
  4. KOFFIETAFEL MET KROKET
  5. ENTREE EN RONDLEIDING KIJK & LUISTERMUSEUM
  6. HET DINER
PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen € 68,50
35 t/m 39 Personen € 71,50
30 t/m 34 Personen € 74,50

 
Totaalprijs
Sluit