Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Dagtocht

030 Koninklijk Den Haag

77,85 p.p.

Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Met ruim een half miljoen inwoners is Den Haag de op twee na grootste gemeente van het land. De Nederlandse regering en het parlement zijn gevestigd in deze stad, ook is het de residentie van het Koninklijke huis. Ook al is Den Haag niet de hoofdstad van Nederland, het vervult voor een groot deel de rol die vaak aan een hoofdstad is voorbehouden.

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Den Haag. Hier staat de koffie voor u klaar met een heerlijk stukje gebak. Na de koffie stappen we in de bus voor een stadsrondrit door Den Haag, onder leiding van een ervaren gids. Alles komt aan bod denk bijvoorbeeld aan de paleizen Noordeinde en Lange Voorhout (tegenwoordig het Escher-museum) en het Vredespaleis waar momenteel o.a. het Internationaal Gerechtshof gevestigd is. Maar ook de middeleeuwse Gevangenpoort, het Mauritshuis, het Oude Stadhuis, de Grote- en Nieuwe Kerk, Madurodam, het congresgebouw en de ambassades. Na een rondrit van ruim een uur heeft u de hoogtepunten van Den Haag gezien en is het alweer tijd voor de lunch. Bij het restaurant bieden wij u een heerlijke koffietafel met kroket aan.

Na de lunch kan de middag worden ingevuld naar keuze. Er zijn twee mogelijkheden: een actieve middag of een minder actieve middag.

Actieve middag:
De Oranjewandeling. De eeuwenoude band tussen Den Haag en het Oranjehuis komt tot uitdrukking in een tocht langs de paleizen en monumenten. De geschiedenis van de eerste Koning der Nederlanden Willem I, tot ons huidige staatshoofd Koning Willem Alexander, passeert de revue. Historische anekdotes en wetenswaardigheden verlevendigen deze wandeling. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Na afloop van de wandeling kunt u nog even nagenieten op een terrasje voordat u weer opgehaald wordt door de bus op een afgesproken plek.

Minder Actieve middag:
Voor de mensen die ervoor kiezen om niet de wandeling mee te maken is er gelegenheid om over de boulevard van Scheveningen te gaan flaneren of om vrij te zijn in Den Haag.

Deze Koninklijke dag sluiten we af met een heerlijk drie gangen diner.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. KOPJE KOFFIE MET GEBAK
  3. RONDRIT MET GIDS
  4. KOFFIETAFEL MET KROKET
  5. KEUZE MIDDAGPROGRAMMA
  6. HET DINER

PRIJZEN:

Actieve middag:
40 t/m 60 Personen € 77,85
35 t/m 39 Personen € 80,85
30 t/m 34 Personen € 83,85

Minder-actieve middag:
40 t/m 60 Personen € 69,85
35 t/m 39 Personen € 72,85
30 t/m 34 Personen € 75,85

Totaalprijs
Sluit