Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Dagtocht

027 Delft met keuzemogelijkheid voor het middagprogramma

79,25 p.p.

De bijnaam van Delft is de Prinsenstad. Delft is gelegen aan de Schie, tussen Den Haag en Rotterdam.

De stad heeft een historische binnenstad, ontwikkelde zich in de 19e eeuw tot industriestad en profileert zich tegenwoordig, met de aanwezigheid van een Technische Universiteit en het onderzoeksinstituut TNO, vooral als kennisstad. Binnen de geschiedenis van Nederland is Delft vooral bekend doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft geresideerd en er in 1584 werd vermoord in de Prinsenhof. De vermoorde Willem van Oranje kon niet worden bijgezet in het familiegraf van de Nassaus in de Grote kerk in Breda doordat deze stad in Spaanse handen was. De Oranjes worden sindsdien traditioneel in Delft bijgezet. De koninklijke bijzettingen gaan gepaard met uitgebreide ceremoniële plechtigheden.

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar ons koffieadres, hier wordt u ontvangen met koffie en gebak. Na de koffiestop stappen we weer in de bus en rijden naar Delft voor de lunch, hier staat een goed verzorgde koffietafel met kroket voor u klaar.

Vanmiddag kunt u een keuze maken uit de volgende 3 mogelijkheden:

1.     Bezoek aan de Koninklijke Porceleyne Fles Royal Delft. Waar u onder leiding van een gids een rondleiding krijgt door deze fabriek. Sinds de oprichting in 1653 door David Anthonisz v.d. Pieth produceert de Porceleyne Fles al ruim 350 jaar aardewerk. Vanaf 1884 ontwikkelde de heren Labouchere en Thoofts hoogstaand Delfts Blauw keramiek dat al snel wereldberoemd werd. Uiteraard heeft u de tijd om na de rondleiding nog even in het winkeltje rond te kijken.

2.     Vrije tijd in het mooie centrum, zodat u zelf de stad kunt ontdekken, wij brengen u met onze touringcar zo dicht mogelijk bij het centrum.

3.     Een 45 minuten durende rondvaart door Delft met aansluitend vrije tijd. Deze rondvaart brengt u door het oude stadshart van Delft. Tijdens deze vaart vertelt de schipper anekdotes en verstrekt een uitgebreide uitleg over Delft. U vaart langs oude patriciërs huizen, vele historische bezienswaardigheden, vrijwel alle musea, historische godshuizen en onder eeuwen oude boogbruggen. De vaderlandse geschiedenis komt hierdoor weer tot leven.

Op afgesproken tijd staat de bus weer klaar voor vertrek richting ons dineradres waar we de dag afsluiten met een lekker drie gangen diner.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. KOPJE KOFFIE MET GEBAK
  3. KOFFIETAFEL MET KROKET
  4. MIDDAGPROGRAMMA NAAR KEUZE
  5. HET DINER

PRIJZEN:
Delft met Porceleyne fles:

40 t/m 60 Personen € 79,25
35 t/m 39 Personen € 82,25
30 t/m 34 Personen € 85,25

Delft met vrije tijd in het centrum:
40 t/m 60 Personen € 69,25
35 t/m 39 Personen € 72,25
30 t/m 34 Personen € 75,25

Delft met boottocht en vrije tijd:
40 t/m 60 Personen € 78,25
35 t/m 39 Personen € 81,25
30 t/m 34 Personen € 84,25

Totaalprijs
Sluit