Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Dagtocht

022 De smaak van chocolade en de kracht van poldermolens

70,00 p.p.

Chocolade is een lekkernij gemaakt van cacao,  deze wordt weer gewonnen uit cacaobonen, afkomstig uit tropische streken. Chocolade is in de hele wereld geliefd, in Nederland en België is chocolade in vele vormen te verkrijgen zoals repen, maar ook verwerkt in producten zoals pralines en chocolade beeldjes.  

Het molendorp Kinderdijk dorp in Zuid- Holland gelegen in de Alblasserwaard, en bevindt zich op de plaats waar de Noord en de Lek samen komen. Kinderdijk is voornamelijk bekend om zijn Kinderdijkse molens, deze  molens staan sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De Alblasserwaard is een laaggelegen, overwegend dunbevolkt agrarisch gebied omsloten door rivieren en kanalen. In de Alblasserwaard wordt de historie van de polder in leven gehouden dankzij de ruim 50 molens.

 
 
Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Ridderkerk. Bij chocolatier Frits van Noppen wordt u ontvangen met koffie of thee met daarbij uiteraard een heerlijke bonbon uit eigen atelier. Ondertussen wordt u meegenomen in de wereld van chocolade. Geschiedenis, bereiding, kwaliteit, proeven, toepassingen....alles komt aan de orde. Nadat u alle weetjes en feitjes over chocolade te weten bent gekomen stappen we weer in de touringcar om richting ons lunchadres te rijden. Aangekomen bij het restaurant zal u op een ludieke manier worden ontvangen en kan u plaats nemen aan de tafels om te gaan genieten van een goedverzorgde koffietafel met kroket.

Ondertussen is onze gids ook gearriveerd voor een prachtige rondrit door de Alblasserwaard. De gids zal u alles vertellen over deze prachtige streek. Weer aangekomen bij ons beginpunt heeft u nog even de tijd voor een consumptie op het gezellige terras of u kan de rondrit in overleg met de gids onderbreken voor een consumptiestop. (consumptie eigen rekening) Hierna rijden we richting ons dineradres waar we voor u nog een heerlijk drie gangen diner hebben gereserveerd, waarna we u weer retour brengen naar uw opstapplaats.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. KOPJE KOFFIE MET BONBON
  3. DEMONSTRATIE CHOCOLADE MAKEN
  4. KOFFIETAFEL MET KROKET
  5. RONDRIT ALBLASSERWAARD MET GIDS
  6. HET DINER

PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen € 70,00
35 t/m 39 Personen € 73,00
30 t/m 34 Personen € 76,00

Optie: bij te boeken, gebak uit eigen atelier voor bij de koffie €2,00 p.p. extra

 

 
 
Totaalprijs
Sluit