Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Dagtocht

015 Van Dam tot Dam tot aan Den Briel...

74,90 p.p.

Brielle, ook wel den Briel genoemd, gelegen in Zuid Holland op het voormalige eiland Voorne. De stad Brielle was in de middeleeuwen de vijfde stad van het gewest Holland. Het is een oude vestingstad en de oudste bedevaartplaats van Zuid- Holland. De grotendeels uit de 17e eeuw stammende vesting van Brielle is een rijksmonument en een van de best bewaard gebleven verdedigingswerken in Nederland. De stad bezit nog steeds haar oude stadswallen, gebouwd volgens het oud-Nederlands vestingstelsel.
Sinds 1713 is er weinig aan de vesting veranderd, waardoor de verdedigingswerken tot de belangrijkste overgebleven vestingwerken van Nederland behoren. Een deel van Brielle is een beschermd stadsgezicht, met haar bijna 400 rijksmonumenten.

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar ons koffie adres voor een lekker kopje koffie of thee met een stukje appelgebak. Via een mooie route door het westen van Brabant rijden we over de Philipsdam, deze dam is onderdeel van de Deltawerken, waarna we via de Grevelingendam aankomen op Schouwen Duivenland. Een prachtig mooi stukje Zeeland. De Grevelingendam is een dam tussen Schouwen Duivenland en Goeree- Overflakkee.

Via een mooie route over Schouwen Duivenland rijden we via de Brouwersdam naar Goeree- Overflakkee. De Brouwersdam is het zevende bouwwerk van de Deltawerken. Hierna is het alweer tijd voor de lunch en rijden we naar ons lunchadres, hier staat voor u een heerlijke koffietafel klaar met uiteraard de welbekende “EMA” kroket!

Na de lunch brengen wij u naar Brielle of den Briel….hier heeft u voldoende tijd om op eigen gelegenheid dit prachtige stadje te gaan verkennen. Neem eens een kijkje bij de prachtige rijksmonumenten zoals de grote of Sint- Catharijnenkerk, maar lekker rondstruinen en wat drinken op een terrasje bestaat ook tot de mogelijkheden.

Op een afgesproken tijd wordt u weer bij de touringcar verwacht waarna we aan de terugreis beginnen, onderweg stoppen wij nog voor een goed drie gangen diner voordat we u weer retour brengen naar uw opstapplaats.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. TWEE KOPJES KOFFIE MET APPELGEBAK
  3. KOFFIETAFEL MET KROKET
  4. BEZOEK AAN BRIELLE
  5. HET DINER
PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen € 74,90
35 t/m 39 Personen € 79,90
30 t/m 34 Personen € 85,90
Totaalprijs
Sluit