Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

015 Proeven van geluk... (VERNIEUWD)

80,75 p.p.

Dat de Biesbosch bekend staat om zijn prachtige natuur is alom bekend. Dit prachtige natuurgebied heeft zelfs een nest zeearenden die er wonen. Er komen steeds meer dieren bij die van de Biesbosch hun thuis maken. Vandaag gaan we op pad met onze gids, we gaan een prachtige rondrit maken met onze eigen touringcar.

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar onze eerste stop, hier wordt u gastvrij ontvangen voor een heerlijk kopje koffie met een stukje gebak. 

De Biesbosch express, rijdt niet meer. De rondrit wordt nu aangeboden met onze eigen touringcar en de chauffeur van de Biesbosch Express zal u gids zijn.  De rondrit zal ons de vele gezichten van de Biesbosch laten zien, Jacco uw gids, weet hier veel over te vertellen en zal alles laten zien van wat zich in de Biesbosch heeft plaats gevonden. Vanaf de St. Elisabethsvloed, de Hak- en Griendcultuur, de line-crossers tijdens de Tweede Wereldoorlog en ontpoldering voor ruimte voor Rivier.
(De rondrit met trein is vervangen door een rondrit met de touringcar, de rest van de dagtocht blijft hetzelfde) Nadat we afscheid hebben genomen van onze “gids” gaan we weer verder met onze dag. We rijden naar ons lunchadres voor de lunch, u krijgt hier een goed verzorgde koffietafel aangeboden, uiteraard zal de kroket hierbij niet ontbreken. De middag wordt wel heel verrassend, wie kent er niet het kruidenlikeurtje Schrobbelèr?

De naam van dit kruidenbitter is ontleend aan een beroep uit de Tilburgse wolindustrie, de zogenaamde schrobbelaar. De schrobbelaar voerde de pas geverfde wol in de schrobbemolen die met borstels de vezels schoon schrobde en enigszins recht trok. De schrobbelaar was een ongeschoolde, laagbetaalde kracht in de tijden van de wolindustrie. Aangekomen bij de fabriek van Schrobbelèr staan de gastheren en gastvrouwen u al op te wachten. Tijdens deze ontdekkingstocht maakt men kennis met het verhaal achter Schrobbelèr. Proef, ruik en luister je weg door de historie, het geheim van het familierecept, het bottelen van de kruiken en de warme sfeer van Schrobbelèr. Uiteraard kan er ook geproefd worden, deze middag sluiten we af met live muziek. Na deze sfeervolle middag gaan we in polonaise richting ons dineradres. Hier sluiten wij deze gezellige dag af met een heerlijk drie gangen diner, waarna we u weer retour brengen naar uw opstapplaats.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP DE BEVESTIGING 

Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

 Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. KOFFIE MET GEBAK
  3. RONDRIT MET GIDS
  4. KOFFIETAFEL MET KROKET
  5. SCHROBBELÈR ONTDEKKINGSTOCHT
  6. HET DINER

PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen € 80,75
35 t/m 39 Personen € 83,75
30 t/m 34 Personen € 86,75

 
Totaalprijs
Sluit