Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

015 Proeven van geluk...

83,00 p.p.

Dat de Biesbosch bekend staat om zijn prachtige natuur is alom bekend. Dit prachtige natuurgebied heeft zelfs een nest zeearenden die er wonen. Er komen steeds meer dieren bij die van de Biesbosch hun thuis maken. Vandaag gaan we op pad met de Biesbosch Express, we gaan een prachtige tocht rijden waar we normaal met onze touringcar niet kunnen komen.

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar onze eerste stop, hier wordt u gastvrij ontvangen voor een heerlijk kopje koffie met een stukje gebak. Ondertussen is de Biesbosch express voor komen rijden en gaan we een prachtige rit maken door de wonderlijke natuur van de Biesbosch. Wie weet spot u de zeearend wel!

Nadat we afscheid hebben genomen van onze “machinist” gaan we weer verder met onze dag. We rijden naar ons lunchadres voor de lunch, u krijgt hier een goed verzorgde koffietafel aangeboden, uiteraard zal de kroket hierbij niet ontbreken. De middag wordt wel heel verrassend, wie kent er niet het kruidenlikeurtje Schrobbelèr?

De naam van dit kruidenbitter is ontleend aan een beroep uit de Tilburgse wolindustrie, de zogenaamde schrobbelaar. De schrobbelaar voerde de pas geverfde wol in de schrobbemolen die met borstels de vezels schoon schrobde en enigszins recht trok. De schrobbelaar was een ongeschoolde, laagbetaalde kracht in de tijden van de wolindustrie. Aangekomen bij de fabriek van Schrobbelèr staan de gastheren en gastvrouwen u al op te wachten. Tijdens deze ontdekkingstocht maakt men kennis met het verhaal achter Schrobbelèr. Proef, ruik en luister je weg door de historie, het geheim van het familierecept, het bottelen van de kruiken en de warme sfeer van Schrobbelèr. Uiteraard kan er ook geproefd worden, deze middag sluiten we af met live muziek. Na deze sfeervolle middag gaan we in polonaise richting ons dineradres. Hier sluiten wij deze gezellige dag af met een heerlijk drie gangen diner, waarna we u weer retour brengen naar uw opstapplaats.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP DE BEVESTIGING 

Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

 Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. KOFFIE MET GEBAK
  3. RONDRIT BIESBOSCH-EXPRESS
  4. KOFFIETAFEL MET KROKET
  5. SCHROBBELÈR ONTDEKKINGSTOCHT
  6. HET DINER

PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen € 83,00
35 t/m 39 Personen € 86,00
30 t/m 34 Personen € 89,00

Totaalprijs

Beste reizigers,

Bereikbaarheid en service:

Ook wij volgen de richtlijnen en adviezen van RIVM, KNV, SGR en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM besloten om de geldende maatregelen in grote lijnen te verlengen tot 30 mei. Alle reizen kunnen derhalve tot 30 mei niet plaatsvinden.

De deelnemers aan deze reizen worden door ons gecontacteerd met onderstaande mogelijkheden:

·         U krijgt de keuze om uw reis kosteloos om te boeken naar een latere reisdatum

·         U ontvangt van ons een SGR-erkend Corona-voucher ter waarde van de (aan)betaalde reissom, die gebruikt kan worden voor het boeken van een nieuwe reis.

Voorwaarden Corona-voucher:

- De Corona-voucher is 1 jaar geldig na uitgiftedatum. De datum van boeking van uw nieuwe reis dient dus binnen dit jaar te vallen.

- De Corona-voucher ontvangen van EMA Reizen is alleen in te wisselen voor een nieuwe reis bij EMA Reizen.

- Op de Corona-voucher is de garantieregeling van SGR van toepassing conform bestuursbesluit van 16 maart 2020.

Indien uw nieuwe reis goedkoper is, ontvangt u het verschil terug in een Corona-voucher heeft uw nieuwe reis een hogere prijs dan dient u verschil bij te betalen. De Corona-voucher komt op naam te staan van de hoofdboeker, is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Wat met reizen gepland na 30 mei?

Wij begrijpen dat u zich hierover vragen stelt, maar dat geldt ook voor ons. Niemand heeft op dit ogenblik een pasklaar en volledig antwoord. Dit hangt af van de dan geldende maatregelen. Bij meer duidelijkheid hierover wordt u door ons gecontacteerd. In principe gaat de reis gewoon door zolang u door ons niet wordt aangeschreven.

Wij volgen de richtlijnen en danken voor uw vertrouwen.

Kan ik mijn reis kosteloos annuleren?

Voor dagtochten/ reizen met vertrekdatum na 30 mei is het NIET  mogelijk om de reis kosteloos te annuleren.  Wij houden de maatregelen nauwlettend in de gaten en houden contact met de partners waar wij mee samenwerken om te bekijken wat  mogelijk en verantwoord is.  Mocht u dit niet willen afwachten en toch u reis/ dagtocht wensen te annuleren dan gelden onze annuleringsvoorwaarden.  

Bereikbaarheid

Voor het beantwoorden van uw vragen zetten wij alles op alles om goed bereikbaar te blijven. Gezien de huidige situatie gaan de dingen nu nèt even anders. Bijvoorbeeld omdat onze medewerkers niet naar hun werk kunnen of mogen komen.

Ons kantoor is gesloten voor bezoekers tot 30 mei. Wij zijn dagelijks van maandag tot en met vrijdag beperkt telefonisch bereikbaar. Indien het niet strikt noodzakelijk  is verzoeken wij u om vriendelijk te wachten op berichtgeving vanuit EMA Reizen over de door u geboekte reis.

Vriendelijk willen wij u verzoeken om uw vragen zoveel mogelijk te stellen per mail via info@ema-reizen.nl

Zorg goed voor uzelf en elkaar zodat we u z.s.m. weer mogen begroeten in onze touringcars.

Sluit