Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

014 Biesbosch beleving puur (VERNIEUWD)

74,75 p.p.

Karakteristiek voor de scheiding tussen boven- en onder de rivieren, is het bekende natuurgebied de Biesbosch. Het heeft grote bekendheid en waardering gekregen door o.a. zijn unieke landschap, brede en smalle kreken, biezen- en rietbegroeiing, moderne landbouwbedrijven en spaarbekkens voor drinkwatervoorziening. Wij laten u met deze dagtocht de Biesbosch zien met onze touringcar o.l.v. een gids en een ander gedeelte tijdens een twee uur durende boottocht.

 
 
 
Vraag offerte aan

Deze ochtend begint onze Biesbosch Beleving met koffie en gebak. De Biesbosch express, rijdt niet meer. De rondrit wordt nu aangeboden met onze eigen touringcar en de chauffeur van de Biesbosch Express zal u gids zijn.  De rondrit zal ons de vele gezichten van de Biesbosch laten zien, Jacco uw gids weet hier veel over te vertellen en zal alles laten zien van wat zich in de Biesbosch heeft plaats gevonden. Vanaf de St. Elisabethsvloed, de Hak- en Griendcultuur, de line-crossers tijdens de Tweede Wereldoorlog en ontpoldering voor ruimte voor Rivier.
(De rondrit met trein is vervangen door een rondrit met de touringcar, de rest van de dagtocht blijft hetzelfde)
Na deze bijzondere rondrit vervolgen we onze tocht en rijden naar Drimmelen om aan boord te gaan van een van de rondvaartboten van rederij De Zilvermeeuw. Aan boord krijgt u onder het genot van een goed verzorgde koffietafel met kroket van de schipper interessante uitleg over het heden en verleden van de Biesbosch. Na de boottocht rijden we via een mooie route naar Woudrichem, hier heeft u nog vrije tijd om het mooie centrum te bezoeken. Wandel door het middeleeuws decor van de film Oorlogswinter en de populaire serie Dokter Tinus! In het centrum ziet u mooie historische gebouwen uit de rijke geschiedenis van dit middeleeuws vesting- en vissersstadje. Vervolgens rijden we naar ons dineradres, hier aangekomen staat er een prima drie gangen diner klaar waarna we u weer retour brengen naar uw opstapplaats.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP DE BEVESTIGING.

Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. KOPJE KOFFIE MET GEBAK
  3. RONDRIT MET GIDS
  4. KOFFIETAFEL MET KROKET
  5. BOOTTOCHT 2 UUR
  6. VRIJ BEZOEK AAN WOUDRICHEM
  7. HET DINER

PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen € 74,75
35 t/m 39 Personen € 77,75
30 t/m 34 Personen € 80,75

 
 
 
Totaalprijs
Sluit