Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

013 Sint Niklaas & shoppen

63,00 p.p.

Net onder Antwerpen vinden we het Waasland shopping centrum. Dit overdekte winkelcentrum met 140 winkels behoort tot één van de grootste overdekte winkelcentra van België. Het is zelfs het grootste gelijkvloerse shopping center van de Benelux. In een aangename sfeer kunt u hier winkelen om u zelf of om iemand anders te verassen met iets moois. U vindt er cadeauartikelen, huisraad en enkele van de bekendste modeketens runnen een winkel binnen Waasland Shopping Center. Natuurlijk zijn er voldoende zitgelegenheden en kunt u ergens iets nuttigen. U kunt er uren vertoeven en vanwege de vele service faciliteiten wordt shoppen wel heel aangenaam.

Vraag offerte aan

Zodra wij u hebben opgehaald van uw opstapplaats met onze luxe touringcar rijden we naar ons koffieadres. We beginnen de dag al goed met een kopje koffie en een turfke. Een turfke is een lokale lekkernij uit een streek waar in het verleden turf verhandeld werd. We vervolgen ons dagprogramma richting België. We gaan voorbij aan de havenstad Antwerpen. En we komen aan in het Waasland. Het Waasland, ook het Land van Waas genoemd, is een historische streek ten zuiden van Antwerpen. In de plaats Sint-Niklaas gebruiken we eerst de lunch. Ons lunchadres bevindt zich aan de Grote Markt van Sint-Niklaas. Het ongewoon grote marktplein is het grootste marktplein van België. Aan het plein zien we het Neogotische stadhuis. Sint-Niklaas wordt gezien als de hoofdstad van Waasland. In de middag rijden we naar het shopping center waar u ruim de tijd heeft om inkopen te doen of voor gewoon een fijne middag. Deze dag besluiten we uiteraard met een goed verzorgd diner. Gepakt en gezakt brengen wij u na het diner weer naar uw opstapplaats retour.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. KOPJE KOFFIE MET TURFKE
  3. BROODMAALTIJD
  4. VRIJ BEZOEK AAN SHOPPINGCENTER WAASLAND
  5. HET DINER
PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen € 63,00
35 t/m 39 Personen € 66,00
30 t/m 34 Personen € 69,00
Totaalprijs

Beste reizigers,

Bereikbaarheid en service:

Ook wij volgen de richtlijnen en adviezen van RIVM, KNV, SGR en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM besloten om de geldende maatregelen in grote lijnen te verlengen tot 30 mei. Alle reizen kunnen derhalve tot 30 mei niet plaatsvinden.

De deelnemers aan deze reizen worden door ons gecontacteerd met onderstaande mogelijkheden:

·         U krijgt de keuze om uw reis kosteloos om te boeken naar een latere reisdatum

·         U ontvangt van ons een SGR-erkend Corona-voucher ter waarde van de (aan)betaalde reissom, die gebruikt kan worden voor het boeken van een nieuwe reis.

Voorwaarden Corona-voucher:

- De Corona-voucher is 1 jaar geldig na uitgiftedatum. De datum van boeking van uw nieuwe reis dient dus binnen dit jaar te vallen.

- De Corona-voucher ontvangen van EMA Reizen is alleen in te wisselen voor een nieuwe reis bij EMA Reizen.

- Op de Corona-voucher is de garantieregeling van SGR van toepassing conform bestuursbesluit van 16 maart 2020.

Indien uw nieuwe reis goedkoper is, ontvangt u het verschil terug in een Corona-voucher heeft uw nieuwe reis een hogere prijs dan dient u verschil bij te betalen. De Corona-voucher komt op naam te staan van de hoofdboeker, is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Wat met reizen gepland na 30 mei?

Wij begrijpen dat u zich hierover vragen stelt, maar dat geldt ook voor ons. Niemand heeft op dit ogenblik een pasklaar en volledig antwoord. Dit hangt af van de dan geldende maatregelen. Bij meer duidelijkheid hierover wordt u door ons gecontacteerd. In principe gaat de reis gewoon door zolang u door ons niet wordt aangeschreven.

Wij volgen de richtlijnen en danken voor uw vertrouwen.

Kan ik mijn reis kosteloos annuleren?

Voor dagtochten/ reizen met vertrekdatum na 30 mei is het NIET  mogelijk om de reis kosteloos te annuleren.  Wij houden de maatregelen nauwlettend in de gaten en houden contact met de partners waar wij mee samenwerken om te bekijken wat  mogelijk en verantwoord is.  Mocht u dit niet willen afwachten en toch u reis/ dagtocht wensen te annuleren dan gelden onze annuleringsvoorwaarden.  

Bereikbaarheid

Voor het beantwoorden van uw vragen zetten wij alles op alles om goed bereikbaar te blijven. Gezien de huidige situatie gaan de dingen nu nèt even anders. Bijvoorbeeld omdat onze medewerkers niet naar hun werk kunnen of mogen komen.

Ons kantoor is gesloten voor bezoekers tot 30 mei. Wij zijn dagelijks van maandag tot en met vrijdag beperkt telefonisch bereikbaar. Indien het niet strikt noodzakelijk  is verzoeken wij u om vriendelijk te wachten op berichtgeving vanuit EMA Reizen over de door u geboekte reis.

Vriendelijk willen wij u verzoeken om uw vragen zoveel mogelijk te stellen per mail via info@ema-reizen.nl

Zorg goed voor uzelf en elkaar zodat we u z.s.m. weer mogen begroeten in onze touringcars.

Sluit