Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

011 Rondje Vreeswijk - sluizentocht

72,25 p.p.

Een sluis is een waterbouwkundig kunstwerk in een waterkering tussen twee waterwegen met een verschillend waterpeil, dat dient om water te keren, maar dat door een beweegbaar mechanisme ook water of schepen kan laten passeren. Wij kennen in Nederland diverse sluis types, de meest bekende is de schutsluis. Deze zullen we vandaag ook zeker passeren.

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar ons koffieadres waar we u een heerlijk kopje koffie met gebak aanbieden. Na de koffie vervolgen we onze weg via een mooie route door het land van Maas en Waal, waarna we aankomen bij ons lunchadres. Hier hebben wij voor u een goed verzorgde  koffietafel met kroket  gereserveerd.

Nadat u heeft kunnen genieten van deze heerlijke lunch vertrekken we richting Vianen, waar we inschepen voor een prachtige drie uur durende boottocht.

Vanuit Vianen varen we (5 sluizen), via de Lek, Beatrixsluizen, Amsterdam Rijnkanaal, Zuidersluis bij Jutphaas, Oud Vreeswijk en de Koninginnensluis weer terug naar Vianen.

Deze vaartocht is een mooie beleving. Onderweg krijgt u fijne informatie over de sluizen en eventuele schepen die gepasseerd worden. Als we weer aangemeerd zijn in Vianen staat de touringcar voor u klaar en gaan we aan de terugreis beginnen. Onderweg maken we nog een stop voor een goed verzorg drie gangen diner om deze gezellige dag af te sluiten, waarna wij u retour brengen naar uw opstapplaats

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en)

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. KOPJE KOFFIE/THEE MET GEBAK
  3. KOFFIETAFEL MET KROKET
  4. SLUIZENTOCHT (3 UUR)
  5. HET DINER

PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen € 72,25
35 t/m 39 Personen € 75,25
30 t/m 34 Personen € 78,25

Totaalprijs

Beste reizigers,

Bereikbaarheid en service:

Ook wij volgen de richtlijnen en adviezen van RIVM, KNV, SGR en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM besloten om de geldende maatregelen in grote lijnen te verlengen tot 30 mei. Alle reizen kunnen derhalve tot 30 mei niet plaatsvinden.

De deelnemers aan deze reizen worden door ons gecontacteerd met onderstaande mogelijkheden:

·         U krijgt de keuze om uw reis kosteloos om te boeken naar een latere reisdatum

·         U ontvangt van ons een SGR-erkend Corona-voucher ter waarde van de (aan)betaalde reissom, die gebruikt kan worden voor het boeken van een nieuwe reis.

Voorwaarden Corona-voucher:

- De Corona-voucher is 1 jaar geldig na uitgiftedatum. De datum van boeking van uw nieuwe reis dient dus binnen dit jaar te vallen.

- De Corona-voucher ontvangen van EMA Reizen is alleen in te wisselen voor een nieuwe reis bij EMA Reizen.

- Op de Corona-voucher is de garantieregeling van SGR van toepassing conform bestuursbesluit van 16 maart 2020.

Indien uw nieuwe reis goedkoper is, ontvangt u het verschil terug in een Corona-voucher heeft uw nieuwe reis een hogere prijs dan dient u verschil bij te betalen. De Corona-voucher komt op naam te staan van de hoofdboeker, is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Wat met reizen gepland na 30 mei?

Wij begrijpen dat u zich hierover vragen stelt, maar dat geldt ook voor ons. Niemand heeft op dit ogenblik een pasklaar en volledig antwoord. Dit hangt af van de dan geldende maatregelen. Bij meer duidelijkheid hierover wordt u door ons gecontacteerd. In principe gaat de reis gewoon door zolang u door ons niet wordt aangeschreven.

Wij volgen de richtlijnen en danken voor uw vertrouwen.

Kan ik mijn reis kosteloos annuleren?

Voor dagtochten/ reizen met vertrekdatum na 30 mei is het NIET  mogelijk om de reis kosteloos te annuleren.  Wij houden de maatregelen nauwlettend in de gaten en houden contact met de partners waar wij mee samenwerken om te bekijken wat  mogelijk en verantwoord is.  Mocht u dit niet willen afwachten en toch u reis/ dagtocht wensen te annuleren dan gelden onze annuleringsvoorwaarden.  

Bereikbaarheid

Voor het beantwoorden van uw vragen zetten wij alles op alles om goed bereikbaar te blijven. Gezien de huidige situatie gaan de dingen nu nèt even anders. Bijvoorbeeld omdat onze medewerkers niet naar hun werk kunnen of mogen komen.

Ons kantoor is gesloten voor bezoekers tot 30 mei. Wij zijn dagelijks van maandag tot en met vrijdag beperkt telefonisch bereikbaar. Indien het niet strikt noodzakelijk  is verzoeken wij u om vriendelijk te wachten op berichtgeving vanuit EMA Reizen over de door u geboekte reis.

Vriendelijk willen wij u verzoeken om uw vragen zoveel mogelijk te stellen per mail via info@ema-reizen.nl

Zorg goed voor uzelf en elkaar zodat we u z.s.m. weer mogen begroeten in onze touringcars.

Sluit