Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

011 Rondje Vreeswijk - sluizentocht

73,25 p.p.

Een sluis is een waterbouwkundig kunstwerk in een waterkering tussen twee waterwegen met een verschillend waterpeil, dat dient om water te keren, maar dat door een beweegbaar mechanisme ook water of schepen kan laten passeren. Wij kennen in Nederland diverse sluis types, de meest bekende is de schutsluis. Deze zullen we vandaag ook zeker passeren.

 
 
 
Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar ons koffieadres waar we u een heerlijk kopje koffie met gebak aanbieden. Na de koffie vervolgen we onze weg via een mooie route door het land van Maas en Waal, waarna we aankomen bij ons lunchadres. Hier hebben wij voor u een goed verzorgde  koffietafel met kroket  gereserveerd.

Nadat u heeft kunnen genieten van deze heerlijke lunch vertrekken we richting Vianen, waar we inschepen voor een prachtige drie uur durende boottocht.

Vanuit Vianen varen we (5 sluizen), via de Lek, Beatrixsluizen, Amsterdam Rijnkanaal, Zuidersluis bij Jutphaas, Oud Vreeswijk en de Koninginnensluis weer terug naar Vianen.

Deze vaartocht is een mooie beleving. Onderweg krijgt u fijne informatie over de sluizen en eventuele schepen die gepasseerd worden. Als we weer aangemeerd zijn in Vianen staat de touringcar voor u klaar en gaan we aan de terugreis beginnen. Onderweg maken we nog een stop voor een goed verzorg drie gangen diner om deze gezellige dag af te sluiten, waarna wij u retour brengen naar uw opstapplaats

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en)

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. KOPJE KOFFIE/THEE MET GEBAK
  3. KOFFIETAFEL MET KROKET
  4. SLUIZENTOCHT (3 UUR)
  5. HET DINER

PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen € 73,25
35 t/m 39 Personen € 76,25
30 t/m 34 Personen € 79,25

 
 
 
Totaalprijs
Sluit