Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Dagtocht

011 Chocolade, Kinderdijk & Rotterdam

75,50 p.p.

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Ridderkerk. Bij chocolatier Frits van Noppen wordt u ontvangen met koffie of thee met daarbij uiteraard een heerlijke bonbon uit eigen atelier. Ondertussen wordt u meegenomen in de wereld van chocolade. Geschiedenis, bereiding, kwaliteit, proeven, toepassingen....alles komt aan de orde. In het atelier staat een groot videoscherm opgesteld met een camera op de demonstratietafel gericht, zodat iedereen alles duidelijk kan volgen. Zelf proberen behoort ook tot de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook nog van die heerlijke chocolade mee naar huis nemen.  Na afloop van deze boeiende demonstratie stappen we weer in de bus en rijden we naar Kinderdijk.

Vraag offerte aan

Hoe de naam Kinderdijk is ontstaan, is niet helemaal duidelijk er doen zich hier enkele verhalen over de ronde. Het bekendste verhaal is afkomstig uit 1421 tijdens de grote St. Elisabethvloed. Nadat de ergste storm was geluwd ging men naar de dijk om te kijken wat er te redden viel. In de verte zag men een wiegje aan komen drijven, men had geen hoop meer, maar toen het dichterbij kwam zag men een kat op het wiegje zitten die het in evenwicht hield door op en neer te springen zodat er geen water in het wiegje zou komen.

Aangekomen in Kinderdijk stoppen wij voor een heerlijke lunch, bestaande uit een koffietafel met kroket. U wordt op een ludieke wijze welkom geheten bij het restaurant. Nadat u heeft kunnen genieten van de lunch gaan we onze weg vervolgen richting Rotterdam. Hier aangekomen schepen we in voor een rondvaart door de havens van Rotterdam, u heeft een prachtig zicht op de bedrijvigheid van de drukste haven van Nederland en de skyline van Rotterdam.  Dan is het alweer tijd om naar huis te gaan, onderweg stoppen we nog voor een goed verzorgd drie gangen diner, waarna we u moe en voldaan naar uw opstapplaats retour brengen.

Het programma in de voormiddag kan alleen van
januari t/m september geboekt worden.
Op verzoek kunnen wij u hier een alternatief voor aanbieden.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en)

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. Vervoer per luxe touringcar
  2. Kopje koffie/thee met bonbon
  3. Demonstratie chocolade maken
  4. Koffietafel met kroket
  5. Havenrondvaart
  6. Het diner

PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen € 75,50
35 t/m 39 Personen € 78,50
30 t/m 34 Personen € 81,50

Optie: Bij te boeken, gebak uit eigen atelier voor bij de koffie € 2,00 per persoon extra.

Totaalprijs
Sluit