Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Dagtocht

010 Ambachtelijke klompenmakerij & Willemstad

64,25 p.p.

Midden in een typisch Hollands landschap met uitgestrekte weiden met grazend vee, knotwilgen, molens en lieflijke dorpjes vinden we Peter den Dekker, de meest ludieke Klompenmaker van het westelijk halfrond. Hier wonen we een demonstratie klompen maken bij. Met veel humor en anekdotes is het absoluut geen saaie demonstratie. “De toon maakt de muziek!” Later op de dag komen onze lachspieren tot rust, tijdens een bezoek aan het mooie vestingstadje Willemstad.

Vraag offerte aan

Tussen de historische boerderijen, de oude lintbebouwing en de hoogstamboomgaarden bezoeken we een oude ambachtelijke klompenmakerij in Dussen. Allereerst worden we ontvangen met twee kopjes koffie of thee en schuimgebak. Daarna krijgt u te zien hoe Peter de klompenmaker van een blok hout klompen maakt. Met duidelijk uitleg van de vakman bij uitstek en de nodige grappen en anekdotes kunt u zien hoe zowel handmatig als machinaal een klomp vervaardigd wordt. Ook krijgt u uitleg over de toepassing van klompen in onze moderne tijd. Aansluitend gebruiken we bij de klompenmakerij de koffietafel met kroket. Na de lunch kunt u nog even in het winkeltje kijken waarna we ons begeven naar het schitterende Willemstad. Deze stad is een vestingstad, een versterkte stad met als doel het controleren van strategische punten. Met de bijzondere gebouwen zoals het Mauritshuis, de koepelkerk, de Heilige Maagd Maria kerk, het oude Raadhuis en nog veel meer is het goed toeven in Willemstad. U heeft hier voldoende tijd om een rondwandeling te maken en dit gezellige stadje te gaan bekijken. Ook heeft het leuke winkeltjes en natuurlijk voldoende terrasjes. Later in de middag verlaten we Willemstad en rijden we via een mooie route naar ons dineradres waar we deze dag met een heerlijk drie gangen diner afsluiten.

Let op! Maximaal 90 personen. 

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. TWEE KOPJES KOFFIE/THEE MET SCHUIMGEBAK
  3. LUDIEKE DEMONSTRATIE KLOMPEN MAKEN
  4. KOFFIETAFEL MET KROKET 
  5. HET DINER
SPECIALE PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen € 64,25
35 t/m 39 Personen € 67,25
30 t/m 34 Personen € 70,25
Totaalprijs

Beste reizigers,

Bereikbaarheid en service:

Ook wij volgen de richtlijnen en adviezen van RIVM, KNV, SGR en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM besloten om de geldende maatregelen in grote lijnen te verlengen tot 30 mei. Alle reizen kunnen derhalve tot 30 mei niet plaatsvinden.

De deelnemers aan deze reizen worden door ons gecontacteerd met onderstaande mogelijkheden:

·         U krijgt de keuze om uw reis kosteloos om te boeken naar een latere reisdatum

·         U ontvangt van ons een SGR-erkend Corona-voucher ter waarde van de (aan)betaalde reissom, die gebruikt kan worden voor het boeken van een nieuwe reis.

Voorwaarden Corona-voucher:

- De Corona-voucher is 1 jaar geldig na uitgiftedatum. De datum van boeking van uw nieuwe reis dient dus binnen dit jaar te vallen.

- De Corona-voucher ontvangen van EMA Reizen is alleen in te wisselen voor een nieuwe reis bij EMA Reizen.

- Op de Corona-voucher is de garantieregeling van SGR van toepassing conform bestuursbesluit van 16 maart 2020.

Indien uw nieuwe reis goedkoper is, ontvangt u het verschil terug in een Corona-voucher heeft uw nieuwe reis een hogere prijs dan dient u verschil bij te betalen. De Corona-voucher komt op naam te staan van de hoofdboeker, is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Wat met reizen gepland na 30 mei?

Wij begrijpen dat u zich hierover vragen stelt, maar dat geldt ook voor ons. Niemand heeft op dit ogenblik een pasklaar en volledig antwoord. Dit hangt af van de dan geldende maatregelen. Bij meer duidelijkheid hierover wordt u door ons gecontacteerd. In principe gaat de reis gewoon door zolang u door ons niet wordt aangeschreven.

Wij volgen de richtlijnen en danken voor uw vertrouwen.

Kan ik mijn reis kosteloos annuleren?

Voor dagtochten/ reizen met vertrekdatum na 30 mei is het NIET  mogelijk om de reis kosteloos te annuleren.  Wij houden de maatregelen nauwlettend in de gaten en houden contact met de partners waar wij mee samenwerken om te bekijken wat  mogelijk en verantwoord is.  Mocht u dit niet willen afwachten en toch u reis/ dagtocht wensen te annuleren dan gelden onze annuleringsvoorwaarden.  

Bereikbaarheid

Voor het beantwoorden van uw vragen zetten wij alles op alles om goed bereikbaar te blijven. Gezien de huidige situatie gaan de dingen nu nèt even anders. Bijvoorbeeld omdat onze medewerkers niet naar hun werk kunnen of mogen komen.

Ons kantoor is gesloten voor bezoekers tot 30 mei. Wij zijn dagelijks van maandag tot en met vrijdag beperkt telefonisch bereikbaar. Indien het niet strikt noodzakelijk  is verzoeken wij u om vriendelijk te wachten op berichtgeving vanuit EMA Reizen over de door u geboekte reis.

Vriendelijk willen wij u verzoeken om uw vragen zoveel mogelijk te stellen per mail via info@ema-reizen.nl

Zorg goed voor uzelf en elkaar zodat we u z.s.m. weer mogen begroeten in onze touringcars.

Sluit