Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

009 Van poldermolen tot wolkenkrabber

72,00 p.p.

 Van poldermolen tot wolkenkrabber
Alblasserwaard en Rotterdam, twee uitersten! U ontdekt eerst de rust van het prachtige gebied de Alblasserwaard waarna u in de middag de bedrijvigheid gaat ontdekken van Rotterdam. De Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden tellen zo'n 50 molens, natuurlijk hebben we niet de tijd om deze allemaal te bezichtigen, maar we hebben enkelen voor u uitgekozen. Onderweg ziet u "achtkante stellingmolens", "stenen grondzeilers" en "wipmolens" aan u voorbij gaan, tevens wordt een stuk geschiedenis van de molens verteld.

Rotterdam gelegen aan de nieuwe Maas, met zijn haven. Het havengebied strekt zich uit over een lengte van 40 kilometer. Rotterdam is een moderne stad, dit uit zich door de bouw van de wolkenkrabbers. Het is dan ook de enige hoogbouwstad in Nederland met een echte skyline.

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Kinderdijk waar de koffie al klaar staat met een heerlijk stukje appelgebak (voor de liefhebber met slagroom). Ondertussen als u aan het genieten bent van de koffie wordt er een film getoond over het ontstaan van Kinderdijk. Inmiddels is de gids voor onze rondrit ook gearriveerd en kunnen we weer op pad voor een prachtige tocht langs de molens! Als we terugkeren bij het restaurant is hier voor u een heerlijke koffietafel met kroket voor u gereserveerd. Na de lunch is het tijd om richting Rotterdam te rijden, hier schepen we in voor een rondvaart door de havens van Rotterdam. Terug bij de aanlegplaats staat de touringcar alweer voor u gereed, waarna we comfortabel naar ons diner adres rijden. Bij het restaurant aangekomen kan u gaan genieten van een goed verzorgd drie gangen diner, waarna wij u weer retour brengen naar uw opstapplaats.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

 Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. KOPJE KOFFIE/THEE MET APPELGEBAK
  3. DE RONDRIT LANGS DE MOLENS VAN DE ALBLASSERWAARD
  4. KOFFIETAFEL MET KROKET 
  5. HAVENRONDVAART 
  6. HET DINER
PRIJZEN: 
40 t/m 60 Personen € 72,00
35 t/m 39 Personen € 75,00
30 t/m 34 Personen € 78,00
Totaalprijs
Sluit