Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

009 Surf & Turf

72,95 p.p.

Het is goed toeven in ons Brabantse land, wij gaan deze dag dan ook een paar prachtige gebieden bezoeken. U gaat de mooiste plekjes ontdekken. In de regio Altena gaan we op ontdekking, deze gemeente is ontstaan door een fusie met het Land van Heusden en Altena, Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Met de Hank-o-Motief gaan we op verkenning in de regio.

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we eerst naar ons koffieadres voor een welverdiend kopje koffie met de plaatselijke lekkernij van ’s Gravenmoer, het Turfke. Hierna vervolgen wij onze weg naar Dussen, hier stappen wij over van de touringcar in het kenmerkende rode treintje. Met dit treintje gaan we aan onze rondrit van een uur beginnen door de prachtige omgeving. Na afloop van de rondrit komen we weer retour bij ons beginpunt. Hier staat dan al een goed verzorgde koffietafel voor u klaar, uiteraard zal de kroket hier niet ontbreken. Na de lunch nemen we afscheid van onze gastheren en gastvrouwen om weer een ander stukje Brabant te gaan ontdekken. We arriveren in Kerkdriel hier schepen we in voor een 2- uur durende boottocht. Kerkdriel en de Zandmeren liggen aan de Maas en in het eiland Bommelerwaard, tussen de rivieren de Waal en de Maas, de Afgedamde Maas en het kanaal van St-Andries.

Vanuit Kerkdriel vertrekken wij vanaf de Zandmeren en via een oude riviertak naar de Maas. Deze grensrivier (Gelderland-Noord Brabant) bevaren wij,  komen langs de veerpont Amalia, die het verkeer overzet van Gelderland naar Noord-Brabant. Vervolgens komen wij aan bij het kanaal van St-Andries, hier verbinden de rivieren de Maas en de Waal zich met elkaar door middel van  de sluis St-Andries, bij het plaatsje Rossum. Nadat wij de sluis zijn gepasseerd varen we langs het plaatsje Alem, dit is de andere kant van de oude rivier lus, de Maas. Eenmaal weer terug op de Maas vervolgen wij de Maas in de opvaart naar Heerewaarden, waar wij aan de Noord Brabantse kant de Lithse ham in varen om zo weer terug naar de Maas te kunnen varen, om retour te keren naar Kerkdriel. Bij Kerkdriel varen wij nog even rechtdoor om langs het dorp te varen zodat u vanaf het water goed zicht heeft op Kerkdriel. Het vele zand en grind uit de gaten langs de Maas is gebruikt voor wegenbouw en huizenbouw. De Zandmeren van Kerkdriel hebben hun oorsprong te danken aan de aanleg van de A2. Na twee uur varen komen wij weer aan in Kerkdriel waar de touringcar voor u gereed staat, we rijden naar ons dineradres voor een heerlijk drie gangen diner, waarna we u weer retour brengen naar uw opstapplaats.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

 Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. KOPJE KOFFIE MET TURFKE
  3. RONDRIT MET HANK-O-MOTIEF
  4. 2 UUR DURENDE BOOTTOCHT
  5. HET DINER

PRIJZEN: 
40 t/m 60 Personen € 72,95
35 t/m 39 Personen € 75,95
30 t/m 34 Personen € 78,95

Totaalprijs

Beste reizigers,

Bereikbaarheid en service:

Ook wij volgen de richtlijnen en adviezen van RIVM, KNV, SGR en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM besloten om de geldende maatregelen in grote lijnen te verlengen tot 30 mei. Alle reizen kunnen derhalve tot 30 mei niet plaatsvinden.

De deelnemers aan deze reizen worden door ons gecontacteerd met onderstaande mogelijkheden:

·         U krijgt de keuze om uw reis kosteloos om te boeken naar een latere reisdatum

·         U ontvangt van ons een SGR-erkend Corona-voucher ter waarde van de (aan)betaalde reissom, die gebruikt kan worden voor het boeken van een nieuwe reis.

Voorwaarden Corona-voucher:

- De Corona-voucher is 1 jaar geldig na uitgiftedatum. De datum van boeking van uw nieuwe reis dient dus binnen dit jaar te vallen.

- De Corona-voucher ontvangen van EMA Reizen is alleen in te wisselen voor een nieuwe reis bij EMA Reizen.

- Op de Corona-voucher is de garantieregeling van SGR van toepassing conform bestuursbesluit van 16 maart 2020.

Indien uw nieuwe reis goedkoper is, ontvangt u het verschil terug in een Corona-voucher heeft uw nieuwe reis een hogere prijs dan dient u verschil bij te betalen. De Corona-voucher komt op naam te staan van de hoofdboeker, is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Wat met reizen gepland na 30 mei?

Wij begrijpen dat u zich hierover vragen stelt, maar dat geldt ook voor ons. Niemand heeft op dit ogenblik een pasklaar en volledig antwoord. Dit hangt af van de dan geldende maatregelen. Bij meer duidelijkheid hierover wordt u door ons gecontacteerd. In principe gaat de reis gewoon door zolang u door ons niet wordt aangeschreven.

Wij volgen de richtlijnen en danken voor uw vertrouwen.

Kan ik mijn reis kosteloos annuleren?

Voor dagtochten/ reizen met vertrekdatum na 30 mei is het NIET  mogelijk om de reis kosteloos te annuleren.  Wij houden de maatregelen nauwlettend in de gaten en houden contact met de partners waar wij mee samenwerken om te bekijken wat  mogelijk en verantwoord is.  Mocht u dit niet willen afwachten en toch u reis/ dagtocht wensen te annuleren dan gelden onze annuleringsvoorwaarden.  

Bereikbaarheid

Voor het beantwoorden van uw vragen zetten wij alles op alles om goed bereikbaar te blijven. Gezien de huidige situatie gaan de dingen nu nèt even anders. Bijvoorbeeld omdat onze medewerkers niet naar hun werk kunnen of mogen komen.

Ons kantoor is gesloten voor bezoekers tot 30 mei. Wij zijn dagelijks van maandag tot en met vrijdag beperkt telefonisch bereikbaar. Indien het niet strikt noodzakelijk  is verzoeken wij u om vriendelijk te wachten op berichtgeving vanuit EMA Reizen over de door u geboekte reis.

Vriendelijk willen wij u verzoeken om uw vragen zoveel mogelijk te stellen per mail via info@ema-reizen.nl

Zorg goed voor uzelf en elkaar zodat we u z.s.m. weer mogen begroeten in onze touringcars.

Sluit