Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Dagtocht

008 Sail - OUT

0,00 p.p.

VERPLAATST NAAR 2025!

Het vertrek van de Tall Ships (grote schepen) is een indrukwekkende gebeurtenis. Het zal lang duren voordat er weer zoveel schepen van weleer bij elkaar komen. Samen met Rederij van Hulst, officieel SAIL- partner, kan u mee varen in de vertrekkende parade van schepen. 

In de slotceremonie van SAIL Amsterdam 2020 varen tientallen indrukwekkende Tall Ships op zondag 16 augustus in vol ornaat richting IJmuiden. Honderden fans zwaaien de schepen en hun bemanning vaarwel. Met z’n allen kijken we uit naar een weerzien in 2025! 
Ervaar deze eretocht zelf en vaar met ons mee en word onderdeel van deze spectaculaire SAIL-Out Parade. Eén voor één vertrekken de Tall Ships richting IJmuiden om hun route te vervolgen op zee. De tocht is onvergetelijk en biedt van nabij een geweldig zicht op de imposante Tall Ships.

 
Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar ons koffieadres voor een kopje koffie met gebak, hierna vervolgen wij onze reis naar Amsterdam. Wij worden welkom geheten in SAIL village door een hostess van SAIL. Deze zal u begeleiden naar één van de schepen van Rederij van Hulst. We worden om 13.00 uur gastvrij ontvangen aan boord, waarna om 13.30 uur de trossen los gaan. In de indrukwekkende parade van diverse schepen en boten kunt u genieten aan boord en maakt u dit spektakel van dichtbij mee. Tijdens de boottocht zal er een High-Tea worden geserveerd en ondertussen geniet u van het schouwspel op het water. Om ca. 17.00 uur zal de boot arriveren in Haarlem waar de touringcar weer voor u gereed zal staan. SAIL 2020 is weer voorbij en zo is het ook bijna tijd om deze prachtige dag af te gaan sluiten. We beginnen aan onze terugreis, onderweg stoppen we voor een goed verzorgd drie gangen diner waarna wij u weer retour brengen naar uw opstapplaats.

Een unieke belevenis…….de volgende SAIL is pas weer over 5 jaar!!!

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

 Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. KOFFIE MET GEBAK
  3. HIGH TEA
  4. 3,5 UUR DURENDE BOOTTOCHT
  5. BIJDRAGE SAIL ORGANISATIE
  6. HET DINER

PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen € 109,00
35 t/m 39 Personen € 112,00
30 t/m 34 Personen € 115,00

 

Sluit