Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

008 Sail - OUT

109,00 p.p.

Het vertrek van de Tall Ships (grote schepen) is een indrukwekkende gebeurtenis. Het zal lang duren voordat er weer zoveel schepen van weleer bij elkaar komen. Samen met Rederij van Hulst, officieel SAIL- partner, kan u mee varen in de vertrekkende parade van schepen. 

In de slotceremonie van SAIL Amsterdam 2020 varen tientallen indrukwekkende Tall Ships op zondag 16 augustus in vol ornaat richting IJmuiden. Honderden fans zwaaien de schepen en hun bemanning vaarwel. Met z’n allen kijken we uit naar een weerzien in 2025! 
Ervaar deze eretocht zelf en vaar met ons mee en word onderdeel van deze spectaculaire SAIL-Out Parade. Eén voor één vertrekken de Tall Ships richting IJmuiden om hun route te vervolgen op zee. De tocht is onvergetelijk en biedt van nabij een geweldig zicht op de imposante Tall Ships.

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar ons koffieadres voor een kopje koffie met gebak, hierna vervolgen wij onze reis naar Amsterdam. Wij worden welkom geheten in SAIL village door een hostess van SAIL. Deze zal u begeleiden naar één van de schepen van Rederij van Hulst. We worden om 13.00 uur gastvrij ontvangen aan boord, waarna om 13.30 uur de trossen los gaan. In de indrukwekkende parade van diverse schepen en boten kunt u genieten aan boord en maakt u dit spektakel van dichtbij mee. Tijdens de boottocht zal er een High-Tea worden geserveerd en ondertussen geniet u van het schouwspel op het water. Om ca. 17.00 uur zal de boot arriveren in Haarlem waar de touringcar weer voor u gereed zal staan. SAIL 2020 is weer voorbij en zo is het ook bijna tijd om deze prachtige dag af te gaan sluiten. We beginnen aan onze terugreis, onderweg stoppen we voor een goed verzorgd drie gangen diner waarna wij u weer retour brengen naar uw opstapplaats.

Een unieke belevenis…….de volgende SAIL is pas weer over 5 jaar!!!

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

 Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. KOFFIE MET GEBAK
  3. HIGH TEA
  4. 3,5 UUR DURENDE BOOTTOCHT
  5. BIJDRAGE SAIL ORGANISATIE
  6. HET DINER

PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen € 109,00
35 t/m 39 Personen € 112,00
30 t/m 34 Personen € 115,00

 

Totaalprijs

Beste reizigers,

Bereikbaarheid en service:

Ook wij volgen de richtlijnen en adviezen van RIVM, KNV, SGR en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM besloten om de geldende maatregelen in grote lijnen te verlengen tot 30 mei. Alle reizen kunnen derhalve tot 30 mei niet plaatsvinden.

De deelnemers aan deze reizen worden door ons gecontacteerd met onderstaande mogelijkheden:

·         U krijgt de keuze om uw reis kosteloos om te boeken naar een latere reisdatum

·         U ontvangt van ons een SGR-erkend Corona-voucher ter waarde van de (aan)betaalde reissom, die gebruikt kan worden voor het boeken van een nieuwe reis.

Voorwaarden Corona-voucher:

- De Corona-voucher is 1 jaar geldig na uitgiftedatum. De datum van boeking van uw nieuwe reis dient dus binnen dit jaar te vallen.

- De Corona-voucher ontvangen van EMA Reizen is alleen in te wisselen voor een nieuwe reis bij EMA Reizen.

- Op de Corona-voucher is de garantieregeling van SGR van toepassing conform bestuursbesluit van 16 maart 2020.

Indien uw nieuwe reis goedkoper is, ontvangt u het verschil terug in een Corona-voucher heeft uw nieuwe reis een hogere prijs dan dient u verschil bij te betalen. De Corona-voucher komt op naam te staan van de hoofdboeker, is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Wat met reizen gepland na 30 mei?

Wij begrijpen dat u zich hierover vragen stelt, maar dat geldt ook voor ons. Niemand heeft op dit ogenblik een pasklaar en volledig antwoord. Dit hangt af van de dan geldende maatregelen. Bij meer duidelijkheid hierover wordt u door ons gecontacteerd. In principe gaat de reis gewoon door zolang u door ons niet wordt aangeschreven.

Wij volgen de richtlijnen en danken voor uw vertrouwen.

Kan ik mijn reis kosteloos annuleren?

Voor dagtochten/ reizen met vertrekdatum na 30 mei is het NIET  mogelijk om de reis kosteloos te annuleren.  Wij houden de maatregelen nauwlettend in de gaten en houden contact met de partners waar wij mee samenwerken om te bekijken wat  mogelijk en verantwoord is.  Mocht u dit niet willen afwachten en toch u reis/ dagtocht wensen te annuleren dan gelden onze annuleringsvoorwaarden.  

Bereikbaarheid

Voor het beantwoorden van uw vragen zetten wij alles op alles om goed bereikbaar te blijven. Gezien de huidige situatie gaan de dingen nu nèt even anders. Bijvoorbeeld omdat onze medewerkers niet naar hun werk kunnen of mogen komen.

Ons kantoor is gesloten voor bezoekers tot 30 mei. Wij zijn dagelijks van maandag tot en met vrijdag beperkt telefonisch bereikbaar. Indien het niet strikt noodzakelijk  is verzoeken wij u om vriendelijk te wachten op berichtgeving vanuit EMA Reizen over de door u geboekte reis.

Vriendelijk willen wij u verzoeken om uw vragen zoveel mogelijk te stellen per mail via info@ema-reizen.nl

Zorg goed voor uzelf en elkaar zodat we u z.s.m. weer mogen begroeten in onze touringcars.

Sluit