Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

007 Sail 2020

99,00 p.p.

In samenwerking met Rederij van Hulst en Sail Amsterdam 2020 mogen wij u een unieke aanbieding doen!

De hele wereld komt samen tijdens de 10e SAIL!

Amsterdam vormt voor de 10e keer het decor voor prestigieuze Tall Ships (grote schepen), het varend erfgoed en marineschepen. Eens in de vijf jaar varen de mooiste Tall Ships vanuit alle windhoeken naar Amsterdam. Een indrukwekkend decor, dat u niet wilt missen. Vijf dagen lang, van 12 t/m 16 augustus 2020, is de Oranjehaven (IJ-haven) het nautische hart van de wereld. Ervaar het grootste evenement van Nederland. Waar kinderdromen tot leven komen en waar met alle (inter)nationale schepen een wereld in onderlinge verbondenheid getoond wordt. SAIL Amsterdam 2020 verbindt u  met schepen, bemanningen en bezoekers uit de hele wereld! 

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar de boot om in te schepen voor een bijzondere ochtend. We worden om 10.00 uur gastvrij ontvangen aan boord op een van de schepen van Rederij van Hulst. Bij aankomst wordt er een welverdiend kopje koffie met heerlijk appelgebak uitgeserveerd. Om 10.30 uur gaan de trossen los en gaan we een prachtige boottocht maken, de route voert ons ook door de IJ- haven, het hoogtepunt van SAIL Amsterdam 2020. U ziet hier al deze prachtige schepen liggen, waaronder ook de indrukwekkende Tall ships, u zal u ogen uitkijken. Tijdens de boottocht ontvangt u ook een lunch bestaande uit 1 kopje koffie of thee, broodje ham, broodje kaas, krentenbol, nagerecht en fruit. Om ca. 13.00 uur meren we weer aan in de officiële SAIL Village, hier heeft u nog even vrij om vanaf de kade de schepen en hun bemanning te bewonderen. Op een afgesproken tijd staat de bus weer voor u gereed en rijden we richting het zuiden. Onderweg maken we nog een stop voor een goed verzorgd drie gangen diner waarna we u met een mooie herinnering retour brengen naar uw opstapplaats.

Een unieke belevenis…….de volgende SAIL is pas weer over 5 jaar!!!

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

 Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. KOFFIE MET APPELGEBAK
  3. LUNCH (zoals omschreven)
  4. 2,5 UUR DURENDE BOOTTOCHT
  5. HET DINER

PRIJZEN:

40 t/m 60 Personen € 99,00
35 t/m 39 Personen € 102,00
30 t/m 34 Personen € 105,00

 

Totaalprijs

Beste reizigers,

Bereikbaarheid en service:

Ook wij volgen de richtlijnen en adviezen van RIVM, KNV, SGR en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM besloten om de geldende maatregelen in grote lijnen te verlengen tot 30 mei. Alle reizen kunnen derhalve tot 30 mei niet plaatsvinden.

De deelnemers aan deze reizen worden door ons gecontacteerd met onderstaande mogelijkheden:

·         U krijgt de keuze om uw reis kosteloos om te boeken naar een latere reisdatum

·         U ontvangt van ons een SGR-erkend Corona-voucher ter waarde van de (aan)betaalde reissom, die gebruikt kan worden voor het boeken van een nieuwe reis.

Voorwaarden Corona-voucher:

- De Corona-voucher is 1 jaar geldig na uitgiftedatum. De datum van boeking van uw nieuwe reis dient dus binnen dit jaar te vallen.

- De Corona-voucher ontvangen van EMA Reizen is alleen in te wisselen voor een nieuwe reis bij EMA Reizen.

- Op de Corona-voucher is de garantieregeling van SGR van toepassing conform bestuursbesluit van 16 maart 2020.

Indien uw nieuwe reis goedkoper is, ontvangt u het verschil terug in een Corona-voucher heeft uw nieuwe reis een hogere prijs dan dient u verschil bij te betalen. De Corona-voucher komt op naam te staan van de hoofdboeker, is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Wat met reizen gepland na 30 mei?

Wij begrijpen dat u zich hierover vragen stelt, maar dat geldt ook voor ons. Niemand heeft op dit ogenblik een pasklaar en volledig antwoord. Dit hangt af van de dan geldende maatregelen. Bij meer duidelijkheid hierover wordt u door ons gecontacteerd. In principe gaat de reis gewoon door zolang u door ons niet wordt aangeschreven.

Wij volgen de richtlijnen en danken voor uw vertrouwen.

Kan ik mijn reis kosteloos annuleren?

Voor dagtochten/ reizen met vertrekdatum na 30 mei is het NIET  mogelijk om de reis kosteloos te annuleren.  Wij houden de maatregelen nauwlettend in de gaten en houden contact met de partners waar wij mee samenwerken om te bekijken wat  mogelijk en verantwoord is.  Mocht u dit niet willen afwachten en toch u reis/ dagtocht wensen te annuleren dan gelden onze annuleringsvoorwaarden.  

Bereikbaarheid

Voor het beantwoorden van uw vragen zetten wij alles op alles om goed bereikbaar te blijven. Gezien de huidige situatie gaan de dingen nu nèt even anders. Bijvoorbeeld omdat onze medewerkers niet naar hun werk kunnen of mogen komen.

Ons kantoor is gesloten voor bezoekers tot 30 mei. Wij zijn dagelijks van maandag tot en met vrijdag beperkt telefonisch bereikbaar. Indien het niet strikt noodzakelijk  is verzoeken wij u om vriendelijk te wachten op berichtgeving vanuit EMA Reizen over de door u geboekte reis.

Vriendelijk willen wij u verzoeken om uw vragen zoveel mogelijk te stellen per mail via info@ema-reizen.nl

Zorg goed voor uzelf en elkaar zodat we u z.s.m. weer mogen begroeten in onze touringcars.

Sluit