Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

006 Spektakel Musical '40- '45

112,50 p.p.

Spektakel Musical '40- '45 

Dit spektakel verteld het verhaal van het verzet in Vlaanderen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Antwerpen, net na de eerste wereldoorlog. De rol van de Antwerpse familie Slegers tijdens de Tweede Wereldoorlog is een prachtige  keuze om het verhaal te vertellen. Vader Emile is operator in cinema Rex en heeft een prachtig gezin met twee zonen; Louis, de automonteur die een eigen garage heeft en Staf die voor dokter studeert. Liefhebbende echtgenote Anna bestiert het huishouden. Emile en Anna hebben WO I aan den lijve ondervonden. Emile vocht vier jaar in de loopgraven, Anna was verpleegster. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren en groeien op in een warm nest. De broers worden hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken. Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in elke huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis...In het begin van de bezetting is alles nog relatief gewoon in Antwerpen. De jonge mensen gaan verder met hun leven. Staf vraagt zijn vriendinnetje Marie ten huwelijk en Louis is heel geïnteresseerd in haar vriendin Sarah. Wanneer het VNV van Staf Declercq heel veel jongeren warm kan maken om de populistische praat van Hitler te volgen, splijt het gezin Segers. Staf en Louis komen in tegenovergestelde kampen terecht.

In Puurs, onder Antwerpen, is een gigantische hal ­gebouwd, waarin acht tribunes ­gedurende de voorstelling los van elkaar bewegen. Het effect is adembenemend. Dan weer speelt het verhaal tussen tegenover elkaar staande tribunes in, dan weer cirkelen de tribunes langzaam rondom een tragische scène. 

Enorme bewegende led-schermen zorgen voor realistische achtergronden: een kabbelend meer, een smeulende stad. Het spektakel staat en is adembenemend.

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar ons dineradres, hier bieden wij u een goed verzorgd drie gangen diner aan. Hierna vervolgen wij onze weg naar Puurs, waar we gastvrij worden ontvangen in een  nieuwe theaterlocatie die speciaal voor deze voorstelling is gecreëerd. Na afloop van de voorstelling staat de touringcar weer voor u klaar en brengen wij u weer retour naar uw opstapplaats.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

 Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. HET DINER 
  3. ENTREE MUSICAL 1E RANG

PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen € 112,50

(speeldata zijn van woensdag t/m zondag)

VOOR DEZE DAGTOCHT HANTEREN WIJ EEN ANDERE KORTINGSREGELING

 

Totaalprijs
Sluit