Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

005 Floriade expo 2022 - Growing Green Cities

82,25 p.p.

Op 14 april 2022 opent Floriade haar poorten in Almere. Je ontdekt hier oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. En je geniet er van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit. Duik in het thema ‘Growing Green Cities’ en laat je verrassen!

De Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade wordt sinds 1960 één keer per 10 jaar in een Nederlandse plaats gehouden. De Floriade is de opvolger van de Floratentoonstellingen. Floriade is de benaming die gebruikt wordt voor de in Nederland gehouden tuinbouwtentoonstellingen die voldoen aan bepaalde normen om zich wereldtuinbouwtentoonstelling te mogen noemen.

Meer dan 400 nationale en internationale deelnemers tonen hun nieuwste groene uitvindingen, oplossingen en toepassingen. Van hypermoderne zonnedakpannen tot verbazingwekkende verticale geveltuinen en van de beste manieren om tomaten te kweken tot de nieuwste snoeitechnieken. Je kunt het allemaal zien, proeven en ervaren bij Floriade.

Los van alle inspirerende snufjes en innovaties kun je ook gewoon heerlijk genieten van al de natuurlijke pracht en praal op het terrein. Je kunt een reis maken langs de vele in-bloei-staande tuinen, het inspirerende arboretum en smullen van verrassende gerechten of jezelf onderdompelen in het afwisselende kunst en cultuurprogramma. Er is voor ieder wat wils.

Kabelbaan: Stap in de 850 meter lange kabelbaan. Onderweg geniet je van een prachtig uitzicht. Een ritje met de kabelbaan duurt ongeveer 5 minuten waarin je over de A6 en het Floriade-terrein zweeft. Eén enkel ritje met de kabelbaan is inbegrepen bij het entreeticket.

Vraag offerte aan

's Morgens rijden we rechtstreeks naar ons koffieadres waar de koffie met gebak voor u klaar staat. Na de koffie vervolgen we onze weg naar de Floriade in Almere. Hier heeft u voldoende vrije tijd om alle pracht en praal op eigen gelegenheid te aanschouwen, vergeet zeker niet om de Floriade te bekijken vanaf een hoogte, tenslotte is een ritje met de kabelbaan inclusief in uw entreebewijs. Na al deze indrukken staat op afgesproken tijd de touringcar weer klaar, we rijden naar ons dineradres waar we deze dag afsluiten met een heerlijk drie gangen diner. 

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. HET KOPJE KOFFIE MET GEBAK
  3. ENTREE FLORIADE INCLUSIEF RITJE MET DE KABELBAAN
  4. HET DINER

PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen € 82,25
35 t/m 39 Personen € 85,25
30 t/m 34 Personen € 88,25

Totaalprijs
Sluit