Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

004 Rozenfestival Lottum

60,50 p.p.

Rozenfestival Lottum 

Het rozendorp Lottum staat 4 dagen geheel in het teken van rozen, met als thema: “ Rozen smaken naar meer.”

Overal ziet u rozen en nog eens rozen, om en nabij het marktplein, de versierde kerk, rondom het sprookjesachtige kasteel de Borggraaf. In deze prachtige bloemenzee komt u ogen te kort. Er zijn miljoenen rozenknopjes en tienduizenden snijrozen verwerkt in prachtige mozaïeken, betoverende modeltuinen en bijzondere objecten. Er is een rozeninformatiecentrum waar u voor thuis nog wat tips kan op doen, er zijn bloemschikdemonstraties, er is een rozendokter en er zijn demonstraties over de verzorging van de rozen.

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar ons koffieadres, waar wij u een kopje koffie met Limburgse vlaai aan zullen bieden. Na de koffie rijden we rechtstreeks naar het rozendorp Lottum, het in en uitstappen is in de Hoofdstraat.  U kunt zelf op uw eigen tempo langs een prachtige route lopen over het sfeervolle Marktplein, de meesterlijk versierde kerk, rondom het juweeltje Kasteel de Borggraaf, door de Toprozentuin en het prachtige meanderende  Maasdal.   De looproute is in totaal ca. 3 kilometer, er zijn voldoende rustplaatsen en zitmogelijkheden in de route aanwezig. Ook is er voldoende gelegenheid voor een hapje en een drankje.

Later in de middag rijden we naar het restaurant waar een heerlijk drie gangen diner voor u klaar staat. Na het diner brengen wij u weer terug naar uw opstapplaats

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. HET KOPJE KOFFIE MET VLAAI
  3. ENTREE ROZENFESTIVAL 
  4. HET DINER

PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen € 60,50
35 t/m 39 Personen € 63,50
30 t/m 34 Personen € 66,50

 

Totaalprijs
Sluit