Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Dagtocht

003 Tina Turner

121,50 p.p.

Tina Turner de musical

TINA - De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, niets ontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Tina Turner is een van de best verkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ook.

In TINA hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’. De musical is geschreven door Olivier Award winnaar Katori Hall en wordt geregisseerd door de internationaal geprezen Phyllida Lloyd.

Gesproken/Gezongen taal: Uiteraard komen alle bekende hits van Tina Turner voorbij in TINA - De Tina Turner Musical. Indien de nummers dienend zijn om het verhaal te vertellen worden ze in een Nederlandse vertaling gezongen. De nummers die als concert/optreden gebracht worden, worden in het Engels gezongen.
Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar ons dineradres waar we voor u een goed verzorgd drie gangen diner hebben gereserveerd. Hierna vervolgen we onze weg richting Utrecht. Aangekomen bij het Beatrixtheater heeft u genoeg tijd om rustig uw plaatsje in het theater op te zoeken. Om 20.00 uur begint de voorstelling over het leven  van deze legendarische zangeres. U zal genieten van begin tot eind en veel bekende nummers voorbij horen komen. Een avond om niet te vergeten! Na afloop van de voorstelling staat onze comfortabele touringcar weer voor u klaar en brengt u weer retour naar uw opstapplaats. (Indien u kiest voor een matinee- voorstelling dan rijden wij vanaf uw opstapplaats rechtstreeks naar Utrecht. Aangekomen in Utrecht heeft u enige vrije tijd voordat u naar het theater gaat, eventueel om op eigen gelegenheid te lunchen. Het diner is na afloop van de voorstelling)

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. HET DINER
  3. ENTREEKAART 1ᵉ RANG
PRIJZEN:

Avond- voorstelling:
40 t/m 60 Personen   € 121,50

Matinee- voorstelling:
40 t/m 60 Personen    € 141,50

(voor speeldata op vrijdag- zaterdag- zondag en op feestdagen gelden andere prijzen)

 VOOR DEZE DAGTOCHT HANTEREN WIJ EEN ANDERE KORTINGSREGELING

Totaalprijs
Sluit