Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Dagtocht

003 Keukenhof & Romantiek

63,50 p.p.

De Keukenhof is elk voorjaar een lust voor het oog. Miljoenen tulpen en andere bolbloemen staan dan in bloei. Fantastisch om te beleven en te fotograferen, voor jong en oud! Het is een overweldigende kleurenpracht in een 32 hectare groot decor van traditionele en moderne tuinarchitectuur. De bloemenshows in de paviljoens zijn uniek, verrassend en inspirerend. Vol ideeën, trends en toepassingen voor in je eigen tuin. Elk jaar wordt er een ander thema gebruikt.

Het thema van 2018 is romantiek. Romantiek kan men zien als een stroming die zich in de 18e en 19e eeuw voordeed in de kunst en het intellectuele leven. Bij de romantiek hoort ook de ontdekking van de natuur en het idee dat de natuur een zelfstandig wezen is. De mensen en de natuur werden gelijkgesteld, waardoor de natuur ook gebruikt wordt voor menselijke emoties. Dan komen we langzaam bij de romantiek die wordt gezien als de gemoedstoestand tussen mensen die een liefdes verwantschap met elkaar hebben. Hoe de romantiek tussen mensen uitpakt is verschillend van persoon tot persoon. Dat kan al zijn door met elkaar langs de prachtig aangelegde tuinen in de Keukenhof te wandelen, waarbij u het thema op eigen wijze kunt beleven.

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we via de snelste weg naar ons koffieadres, waar wij u een kopje koffie met gebak zullen aanbieden. Na de koffie rijden we richting  Lisse in de bollenstreek. In Nederlands grootste tuin, Keukenhof, kunt u op eigen gelegenheid rondkijken. Via goed onderhouden en gemakkelijke begaanbare wandelpaden kunt u genieten van de miljoenen bolgewassen, prachtige waterpartijen, oude bomen en bloeiende heesters. Later in de middag verlaten we Lisse en rijden we naar het restaurant waar een heerlijk drie gangen diner voor u wordt uitgeserveerd. Na het diner wordt u terug gebracht naar uw opstapplaats.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.

Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. HET KOPJE KOFFIE MET GEBAK
  3. ENTREE KEUKENHOF
  4. HET DINER

(De lunch voor deze dagtocht is niet inbegrepen)

PRIJZEN:
40 t/m 60 Personen € 63,50
35 t/m 39 Personen € 66,50
30 t/m 34 Personen € 69,50

 

Totaalprijs
Sluit