Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

003 Bodyguard

130,50 p.p.

De Bodyguard, de musical

De musical de Bodyguard!  De musical is vanaf 1 april 2023, vijf maanden lang te zien in het Beatrix Theater Utrecht, ga met ons mee voor deze onvergetelijke theaterervaring.
 
De Bodyguard, de verleidelijke musical over de verboden liefde tussen een popster en haar bodyguard. Beleef het zinderende avontuur vol liefde, passie en spanning in deze bijzonder musical. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1992 met in de hoofdrollen Whitney Houston en Kevin Costner.
 
Frank Farmer, voormalig secret service agent, wordt ingehuurd om superster Rachel Marron te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan hij het gevaar op afstand houden? Of zorgt de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging?
Er wordt Nederlands gesproken alleen de grote hits van Whitney Houston, ‘I Will Always Love You’, ‘I Wanna Dance With Somebody’, en vele andere in de originele versie zijn Engelstalig.

 

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar ons dineradres waar we uw een heerlijk drie gangen diner aanbieden. Hierna rijden we rechtstreeks door naar het Beatrix theater in Utrecht. We arriveren daar omstreeks 19.30 uur, de voorstelling begint om 20.00 uur en duurt tot ca. 23.00 uur. Na afloop van de voorstelling staat de bus weer gereed om u retour te brengen naar uw opstapplaats.

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.

Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. HET DINER
  3. ENTREEKAART 1ᵉ RANG
PRIJZEN:

Avond- voorstelling:
40 t/m 60 Personen   € 130,50

Matinee- voorstelling:
40 t/m 60 Personen  
(Matineevoorstellingen zijn alleen op zaterdag en zondag, prijzen op aanvraag) 

VOOR DEZE DAGTOCHT HANTEREN WIJ EEN ANDERE KORTINGSREGELING

Sluit