Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

002 Disney's The Lion King

117,00 p.p.

Disney’s The Lion King

Deze prachtige musical is verlengd tot augustus 2018.

Overtreffende trap van musical

Zet al je zintuigen op scherp voor Disney's The Lion King, de Koning der Musicals in het AFAS Circustheater Scheveningen. Laat je meevoeren naar de Afrikaanse savanne en beleef de zoektocht naar volwassenheid van Simba, de toekomstige leeuwenkoning. Een onbeschrijflijk mooi verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Disney's The Lion King is nergens mee te vergelijken: een theaterspektakel dat al je verwachtingen overtreft.

Vraag offerte aan

 Disney’s The Lion King. Koning der Musicals!

Op een stralende dag komt Simba ter wereld. Vol trots tonen zijn ouders de leeuwenwelp als troonopvolger van koning Mufasa aan het uitgestrekte dierenrijk. Maar aan de ongestoorde jeugd van Simba komt wreed een eind als zijn oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de donkere jungle in en begint aan een lange reis vol gevaren. Door een groeiend zelfvertrouwen, nieuwe vrienden en een ontluikende liefde, gloort er volwassenheid aan de horizon. Simba besluit om de cirkel te sluiten door op te eisen waar hij recht op heeft: zíjn troon!

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar ons diner adres waar we u een drie gangen diner aanbieden. Hierna zetten we onze reis voort richting Scheveningen. Hier gaat u genieten van een geweldige voorstelling, de show start om 20.00 uur. Na afloop zal onze comfortabele touringcar weer klaar staan en brengen wij u naar uw opstapplaats retour. 

©Disney

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. HET DINER
  3. ENTREEKAART 1e RANG

(De lunch bij deze dagtocht is niet inbegrepen)

PRIJZEN:

40 t/m 60 Personen € 117,00
Voor deze dagtocht hanteren wij een andere kortingsregeling

Totaalprijs
Sluit