Bel: +31 (0)40 - 204 41 45
Nieuw Dagtocht

001 Aladdin - Musicalreis

137,00 p.p.

Musicalreis - Aladdin

Bent u klaar voor het wereldberoemde verhaal uit Duizend-en-één-nacht? Ga dan met ons mee naar Disney's Aladdin in het AFAS Circustheater Scheveningen. De grote Broadway musical over de charmante straatdief Aladdin en de prachtige prinses Jasmine is al jaren een daverend succes in internationale theaters. Een wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effects die de harten gaat stelen van het Nederlandse publiek.

Spring op het vliegende tapijt en ga mee met Aladdin op avontuur in een heel nieuwe wereld. Het wordt een rit om nooit te vergeten. In een duizelingwekkend tempo wordt u meegenomen in het overweldigende verhaal over romantiek, vriendschap en verraad. Componist en achtvoudig Oscarwinnaar Alan Menken schreef de beroemde muziek met hits zoals 'A Whole New World', Friend Like Me' en 'Arabian Nights'.

Vanavond gaat u op avontuur met Aladdin en laat u zich meevoeren in Arabische sfeer en het kleurrijke decor.  Het is een belevenis van begin tot eind en u zal hier nog lang van nagenieten.

Vraag offerte aan

Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Scheveningen. In Scheveningen bieden wij u op korte afstand van het theater een drie gangen diner aan. Vervolgens gaan we naar de musical. Door het team van het AFAS Circustheater wordt u gastvrij ontvangen met een lekker kopje thee of koffie met wat lekkers. Hierna wordt u naar uw zitplaats begeleid en kunt u van deze spectaculaire musical genieten. In de pauze staat er een drankje naar keuze voor u klaar (bier, wijn of frisdrank) met een lekkere snack. Na afloop van de musical staat de touringcar weer voor u gereed om u naar uw opstapplaats retour te brengen. (Indien u kiest voor een matinee- voorstelling dan rijden wij vanaf uw opstapplaats rechtstreeks naar Scheveningen. Aangekomen in Scheveningen heeft u enige vrije tijd voordat u naar het theater gaat, eventueel om op eigen gelegenheid te lunchen. Het diner is na afloop van de voorstelling)

VERTREK- EN THUISKOMSTTIJD VERMELDEN WIJ OP UW BEVESTIGING.
Dit is afhankelijk van uw opstapplaats(en).

Bij de reissom is inbegrepen:

  1. VERVOER PER LUXE TOURINGCAR
  2. HET DINER
  3. ONTVANGST MET KOFFIE/THEE EN LEKKERS IN HET THEATER
  4. ENTREEKAART 1E RANG
  5. DRANKJE MET SNACK IN DE PAUZE

PRIJZEN:
Avond- voorstelling:
40 t/m 60 Personen  € 137,00
(inclusief pauze arrangement)

 Matinee- voorstelling:
40 t/m 60 Personen  V.A. € 145,00
(inclusief pauze arrangement)

 (voor speeldata op vrijdag- zaterdag- zondag, schoolvakanties en op feestdagen gelden andere prijzen)

VOOR DEZE DAGTOCHT HANTEREN WIJ EEN ANDERE KORTINGSREGELING

 

 
Totaalprijs
Sluit