Bel: +31 (0)40 - 204 41 45

UPDATE 24-02-2021

Vanaf woensdag 3 maart mogen wij weer klanten ontvangen, u dient minimaal 4 uur van te voren telefonisch een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om u weer bij ons te mogen ontvangen! 


Momenteel mogen wij geen klanten ontvangen op ons reisbureau in verband met sluiting van niet- essentiële winkels. Natuurlijk kan u ons telefonisch (maandag/woensdag/donderdag) en per email bereiken om vragen te beantwoorden en / of reserveringen/ boekingen te maken voor het moment dat we weer veilig mogen en kunnen reizen.


 UPDATE 20-01-2021:
Wat zouden wij u graag in een van onze touringcars verwelkomen voor een  goed verzorgde dagtocht of meerdaagse reis! Echter wordt u geduld, en dat van ons, nog even op de proef gesteld en moeten we nog even volhouden. Maar wij zijn met volle moed met de voorbereidingen aan de slag gegaan voor het nieuwe reisseizoen 2021. Wij blijven positief en gaan ervan uit dat wij snel weer op pad mogen met u.

De dagtochten/ meerdaagse reizen die wij hebben uitgesteld in oktober/ november en december 2020 gaan wij weer op de planning zetten zodra de maatregelen het toelaten.
Wij werken regelmatig onze site bij met nieuwe dagtochten voor onze individuele reizigers. De data voor deze uitstappen maken wij bekend zodra er zicht is op wanneer dat we weer veilig kunnen reizen.

Wel is het al mogelijk om een meerdaagse reis te boeken voor de zomer en het najaar.  De bestemmingen en data vindt u bij vakantiereizen. Mocht u in het bezit zijn van een voucher dan kan u bij boeking uw voucher verzilveren. 

Voor het boeken van een meerdaagse reis hanteren wij een iets andere werkwijze in deze tijd dan dat u van ons gewend bent:

  • Geen aanbetaling bij boeking
  • Geen annuleringskosten als wij de door uw geboekte reis nog niet kunnen uitvoeren,  annuleren wij deze gratis (de annuleringsvoorwaarden en de daarbij behorende kosten blijven van kracht als u zelf de reis annuleert)
  • De boeking wordt pas definitief als wij veilig op reis mogen en kunnen, vanaf dat moment geldt dan de betalingsverplichting van de overeengekomen overeenkomst

UPDATE  26-11-2020:

De maatregelen rondom COVID-19 blijven nog even ons leven beheersen, de gedeeltelijke lockdown gaat verder. Dit heeft uiteraard ook invloed op onze gezellige daguitstapjes, waar we allemaal zo’n zin in hadden om deze samen met u te gaan maken. Helaas dienen we met zijn allen nog even geduld te hebben en ons aan de maatregelen te houden, des te eerder kunnen we weer als vanouds op reis.  

Als reiziger mag u nog steeds in één van onze touringcars  stappen om een onvergetelijke dag te beleven. Echter is nog steeds de maatregel dat de horeca verplicht haar deuren heeft moeten sluiten,  hierdoor kunnen wij niet de dagtochten uitvoeren zoals u dat van ons gewend bent. Daarom hebben wij besloten om de dagtochten die gepland stonden voor oktober- november en dagtochten tot 18 december te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. (reizigers die bij ons een dagtocht hadden geboekt zijn inmiddels schriftelijk door ons op de hoogte gebracht)

Heeft u ook geboekt voor 2e Kerstdag?
Volgens de huidige maatregelen zal de horeca nog tot medio december gesloten blijven. Begin december komt hier meer duidelijkheid over vanuit de overheid wat de mogelijkheden zijn rondom de feestdagen. De reizigers die geboekt hebben voor de Kerstdagtocht Land van Maas en Waal worden tijdig door ons op de hoogte gesteld over de ontwikkelingen rondom deze dagtocht.  


Wij voeren al onze reizen uit volgens de richtlijnen en adviezen op van het RIVM, KNV, SGR en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.  Voor uw en onze veiligheid reizen wij alleen als het verantwoord is.


Richtlijnen in onze touringcars vanaf 1 juli:
Wij hanteren de regels die zijn opgelegd door de overheid:

* In de touringcars hanteren wij strikt de maatregelen
* Het dragen van mond- neuskapjes is verplicht
* Voor vertrek dient u een gezondheidsverklaring te ondertekenen
* U krijgt een vaste zitplaats toegewezen
* Het toilet in de bus blijft gesloten. Wij zorgen er tijdens de reis voor dat u voldoende de mogelijkheid heeft om naar het toilet te gaan.
* Wij zorgen ervoor dat na iedere rit (en tijdens de reis) de touringcar goed wordt schoongemaakt en geventileerd. Uiteraard hanteren wij ook de maatregelen zoals die zijn opgelegd in de landen die wij bezoeken tijdens onze reizen. Dit communiceren wij naar onze reizigers met de laatste reisbescheiden die wij toesturen voor vertrek van de reis.

 Voorwaarden Corona-voucher:

* Het Corona-voucher is 1 jaar geldig na uitgiftedatum. De datum van boeking van uw nieuwe reis dient dus binnen dit jaar te vallen, de reisdatum mag later zijn.
* Het Corona-voucher ontvangen van EMA Reizen is alleen in te wisselen voor een nieuwe reis bij EMA Reizen.
Op de Corona-voucher is de garantieregeling van SGR van toepassing conform  bestuursbesluit van 16 maart 2020.
Indien uw nieuwe reis goedkoper is, ontvangt u het verschil terug in een Corona-voucher.
* Indien uw nieuwe reis een hogere prijs heeft, moet het verschil worden bijbetaald.
* Het Corona-voucher komt op naam te staan van de hoofdboeker, is strikt persoonlijk en 
  niet overdraagbaar.

In principe gaat de reis gewoon door zolang u door ons niet wordt aangeschreven en dient u uw verplichtingen na te komen met betrekking tot de geboekte reis/ dagtocht.  

Ik wil mijn dagtocht/ reis annuleren, kan dat?
Indien u zelf uw reis of dagtocht  op eigen initiatief wenst te annuleren kan u dit doen tegen de huidige annuleringskosten die vermeld staan in onze brochure en op onze site. Indien wij dan alsnog besluiten om de reis of dagtocht te annuleren heeft u geen recht op een corona voucher of restitutie. U kan ook afwachten, als wij vanuit overheidsoverwegingen de reis dienen te annuleren, dan ontvangt u van ons een voucher en bent u uw geld niet kwijt.

Kan ik mijn reis kosteloos annuleren?
Voor dagtochten/ reizen  is het NIET mogelijk om de reis kosteloos te annuleren. Wij houden de maatregelen nauwlettend in de gaten en houden contact met de partners waar wij mee samenwerken om te bekijken wat  mogelijk en verantwoord is. Mocht u dit niet willen afwachten en toch u reis/ dagtocht wensen te annuleren dan gelden onze annuleringsvoorwaarden zoals vermeld op onze site. Indien u een annuleringsverzekering heeft afgesloten kunt u deze kosten declareren bij de verzekering, mits de reden van annulering aansluit bij de voorwaarden van uw verzekeraar.  

Bereikbaarheid:
Voor het beantwoorden van uw vragen zetten wij alles op alles om goed bereikbaar te blijven. Gezien de huidige situatie gaan de dingen nu nèt even anders. Vanaf heden is ons kantoor alleen open voor bezoek op afspraak, verder zijn wij dagelijks van maandag tot en met donderdag beperkt telefonisch bereikbaar. Indien het niet strikt noodzakelijk is verzoeken wij u om vriendelijk te wachten op berichtgeving vanuit EMA Reizen over de door u geboekte reis. En willen wij u verzoeken om uw vragen zoveel mogelijk te stellen per mail via info@ema-reizen.nl

Wij danken u voor het vertrouwen dat u in ons heeft, blijf gezond en goed zorgen voor elkaar, samen komen we door deze bijzondere tijd heen!

EMA Reizen

 

Sluit